לאסנת, נועה ושירה המקסימות

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

05/07/2005 | 21:26 | מאת: אביבית

מה שלומכן? מקוה שאתן בסדר, ומעבירות את הימים שלכן בכיף ובגירויים מעניינים. קראתי עכשיו את מה שכתבה אסנת על הסיכונים שהיא לקחה בנוגע להריון. התרגשתי לקרוא זאת, ואני כל כך שמחה, שלפחות יש לאסנת את מעיין שממלאת את חייה ונותנת לך אור, אושר ושלווה. אני משערת שאסנת עסוקה בעבודתה ומקדישה את כל כולה לעבודה וכמובן למשפחה. מאד כואב לשמוע שעובר נפטר זה בעצם חלק מאובדן. האמת באמת התפלאתי כאן בפורום - שהזכרת שיש לך רק בת אחת. הסיפור מאד נוגע לליבי היותו ואני עוברת בימים אלה טיפולי פוריות ומקוה להצליח להגיע להריון המיוחל. זאת הסיבה שמחר אני בבקורת אצל הרופא (זוכרות)? תחזיקו לי אצבעות חזק אוקי? למעשה עברה עלי תקופה לא קלה, כי מצאו לי איזשהו גוש ענקי ליד הרחם והרופא בעצם זה שניתח אותי - הוציא אותי מזה בהצלחה רבה. והכל בזכותו. אז.... נשיקות ואני אשמח לשמוע את המשך הסיפור שלך אסנת. לילה קסום. באהבה גדולה אליכן. אביבית.

06/07/2005 | 08:06 | מאת:

בוקר של אור לכולנו שלומי טוב ואני די בסדר... לא להאמין על עצמי שסופסוף התחלתי אתמול בתהליך של הטיפול בשינים שלי. אני כל כך גאה בי ! בד"כ אני לא מספרת את הספור שלי לנשים בהיריון... לא נראה לי במקום הנכון אבל את מבקשת ואני הבטחתי ועל כן במהלך היום אעלה את הסיפור האישי שלי. היום יום רביעי ואני מחזיקה אצבעות חזק עבורך שולחת לך אנרגיות חיוביות וחזקות במיוחד וכל כולי איתך. בהצלחה מתוקה !

06/07/2005 | 08:19 | מאת: אביבית

אסנתי בוקר אור. תודה על התמיכה, באמת שאני צריכה חיזוקים להיום בערב. בכל מקרה אני בטוחה שהכל יעבור בשלום, כולל הביקורת של אחרי הניתוח. והכי חשוב שהכל ימצא תקין. מחכה לסיפור שלך.... :-) חיבוקים גדולים. אביבית.

06/07/2005 | 09:20 | מאת: נוע?ה

שיהיה לך בהצלחה רבה בביקורת היום, שיתברר שהכל בסדר! מצליבה עבורך אצבעות...!