אין כמו מעגל נשים...

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

05/07/2005 | 14:40 | מאת: גאיה

אחח... כמה שאישה זה דבר חזק, חכם, מלא,ומעגל של נשים זה כוח גדול של קבלה, תמיכה, אהבה,נתינה וקבלה. קום כל זאת פעם ראשונה שלי כאן אז אני מברכת על הפורום הזה. לכל אחיותי הנשים,יש לי איזו בעיה שברצוני להתייעץ איתכם: אני בת 25 נראית לא רע ויש שאומרים אפילו יפה, הביטחון העצמי שלי אמנם לא בשמיים אבל אני די מודעת למעלות שלי כמו גם לחסרונות. אני מאוד חברותית, פתוחה ואפילו פלרטטנית קצת, תמיד הרגשתי שיש לי נוכחות חזקה אבל בשנה האחרונה אני מרגישה בלתי נראית. אני מרגישה שכל גבר שאני רוצה לא מעוניין בי במיקרה הטוב ובמקרים אחרים מוצא יותר עניין בסובבות אותי. יכול מאוד להיות שאני מקרינה משהו שגורם לכך אבל אני לא מצליחה לעלות על מה זה ואיך לשנות את זה. אולי זה חלק מהתהליך שלי וזה פשוט לא הזמן הנכון אבל די נמאס לי לשמוע את זה מעצמי, אני כל כך זקוקה לאנרגייה גברית, לשותף לדרך, לאהבה וזה לא הולך... אני יודעת שזה דבר נפוץ אבל או שאני לא מוצאת חן בעניו או שהוא לא הטיפוס שלי.. ואני לא יודעת מה לא בסדר בי שאני לא מצליחה ליצור קשרים טובים. סליחה על הנאום הארוך, אשמח לקבל את דעתכן. תודה מראש והמון אהבה... גאיה

05/07/2005 | 19:55 | מאת: ESTHER

שלום לך גאיה. אני חושבת שהגבר שלך עושה בזה הרגע צעדים מספר לקראתך והוא מתקרב אליך.. אלא מה? יש משהו שעלייך לעשות. גם את צריכה לצעוד לקראתו כדי שתיפגשו. איך עושים זאת? מבררים מה הדבר שעלי לתקן, או לשפר או ללמוד- על עצמי ועם עצמי, ולישם זאת ביומיום. לאט לאט, לפתוח עצמי, לאט לאט לעשות משהו שאף פעם לא עשיתי, כך סתם בשביל הספורט, לצאת מהרגלים ישנים....ואז,,, דברים חדשים ואנשים חדשים יכנסו לחיים.... איך זה נשמע?

05/07/2005 | 22:31 | מאת: נוע?ה

06/07/2005 | 08:03 | מאת:

ברוכה הבאה למעגל שלנו אסתר :)

06/07/2005 | 08:02 | מאת:

מה לא בסדר בי ? אני לא חושבת שזו השאלה הנכונה... כשאנו שואלים מה לא בסדר בנו אנו למעשה כמו בונים לעצמנו חומה שלילית האומרת "היי, משהו לא בסדר איתי אז אני לא מצליחה ב - X". את יפה, חברותית, פתוחה, בעלת נוכחות, אפילו פלרטטנית... אז מה מונע בעדך לבנות מערכת יחסים אמיתית ? את מכירה שבסרטים אומרים "זה לא אתה, זו אני" ואולי זה כאן ? אולי את זו שמונעת התקרבות אליך מסיבה כזו או אחרת ולא שהאבירים אינם מתקרבים אליך ? את כותבת שהביטחון העצמי שלך אינו גדול מדי... ייתכן וזה פנימי בלבד ואילו כלפי חוץ את מפגינה ביטחון רב מדי וזה מרתיע מעט את האבירים הפוטנציאלים ? לעתים אדם יפה/חברותי/בעל נוכחות קצת מרתיע את מי שלא... אולי חושב שאין לו סיכוי. לדעתי את צריכה לשאול את עצמך - מה את מקרינה כלפי חוץ. האם דלתך פתוחה או שמא סגורה ?

06/07/2005 | 09:49 | מאת: שירה

בוקר טוב גאיה ! אני יודעת שצרת רבים אינה נחמה... אבל אני מוקפת בחברות רווקות, חכמות יפות מוכשרות ומקסימות ומכולן אני שומעת דברים דומים מאוד למה שכתבת, כך שראשית כל - אל תפני אצבע מאשימה כלפי עצמך בבקשה, כי זה לא מגיע לך... מציאת האדם הנכון זו משימה לא פשוטה כלל וכלל. את רוב חיי הבוגרים העברתי בזוגיות, כך שהייתי רחוקה מהעולם הזה של רווקות, בליינד דייטים וכו' (הכרתי את הנושא רק מסרטים או מהחוויות של חברותיי היקרות). לאחר פרידתי מבן זוגי, סוף סוף נפלה בחלקי ה"זכות" (?) להתנסות קצת, על קצה המזלג, בעולם הזה, ורק אז הבנתי לראשונה באמת עד כמה זה קשה. כל מה שאני יכולה לומר לך זה שאל תתייאשי, אל תוותרי על אהבה כי היא נמצאת שם, תמשיכי לחפש ובינתיים תנסי למצוא את האושר והסיפוק בדברים האחרים בחיים, נסי ליהנות מהלבד שלך - זכרי שיש הבדל תהומי בין להיות "לבד" לבין להיות "בודדה". וברוכה הבאה למעגל :-)