הרעיון-מחשבה שלי היום:

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

04/07/2005 | 12:35 | מאת: נוע?ה

יש סיכון שאינך יכולה להרשות לעצמך לקחת, ויש סיכון שאינך יכול להרשות לעצמך לא לקחת. פיטר דרוקר

04/07/2005 | 15:05 | מאת: שירה

כיצד אפשר להבדיל בין השניים ?... ;-)

04/07/2005 | 16:06 | מאת: אביבית

נכון הכיצד? :-) בחיים אני לא אעשה משהו כדי לפגוע בזוגיות גם אם לפעמים יש רצונות ופנטזיות מסוימות בסה"כ כיף לפעמים לחשוב מחשבות. יש הבדל בין דיבורים לחוד למעשים לחוד. זוגיות זה לא משהו שלא קל להשיג, ולי בהחלט לא היה קל בעניין הזה. שולחת לכן את ברכתי ליום שכולו טוב. מאחלת לכן אהבה וזוגיות טובה. ושוב תודה על תגובותייכן. באהבה, אביבית.

04/07/2005 | 16:38 | מאת: נוע?ה

אז כמובן שיש לי תשובה. לענות?...

04/07/2005 | 16:51 | מאת:

סיכון שאני חייבת/רוצה לקחת אבל לא יכולה להרשות לעצמי לעשות זאת... מה עושים במצב כזה ?

04/07/2005 | 17:04 | מאת: נוע?ה

כמה שאת ממוש אמיתית...! סיכון סביר - לקחת. סיכון לא סביר - לא לקחת. סיכון סביר זה דבר שאני יכולה לעמוד בו, יכולה לשלם את המחיר. סיכון לא סביר, זה, אין לי אפשרות לשלם את המחיר שהוא דורש/מבקש ממני, אבל אני בכל זאת רוצה/מתעקשת/בא לי/אני שואפת/אני מתה עליו. את לא יכולה לשלם את המחיר ובכל זאת רוצה...?! רגע, ומי המציא את המושג שליטה עצמית, הא? ומי מצדדת במושג לעשות שינוי במטרת האנרגיות? כי מה שחשוב זו המהות, לא המסגרת. אז תחפשי את המהות הזו, במסגרת אחרת. סיכון זה משהו שאת לא יודעת מה יהיה בסופו, אבל את מנסה. את עושה. ואם זה לא יצליח, האם תוכלי לשלם את המחיר? (כספי, נפשי, רוחני, פיסי, רגשי, כאלה)