תחילת שבוע נפלא לאסנת, נועה, שירה והבנות...

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

03/07/2005 | 16:32 | מאת: אביבית

בעניין הספר, של שלי יחימוביץ, אשת איש, הוא באמת ספר שכתוב בצורה מאד חדה, וברורה, על נושא הבגידה, ועל הרצון לא לשלוט במעצורים, אני מבינה שיש בגידות של נשים ולא רק של גברים, אבל... אשה בהריון שבוגדת? איך אפשר מצפונית? אביבית.

03/07/2005 | 17:26 | מאת:

נעזוב לרגע את המצפון בצד. איך אפשר פיזית ?!?! :)

03/07/2005 | 18:54 | מאת: אביבית

נכון, פיזית זה נשמע לא הגיוני. הספר "אשת איש" של חלי יחימוביץ נשמע לא אמין, מילה בגידה בסדר, יש לפעמים נשים שרוצות ומחפשות ריגושים אבל בהריון? יש דבר כזה ? סתם מעניין .

03/07/2005 | 19:50 | מאת: נוע?ה

אביבית מאמי, את מכירה את המשפט של דודו טופז: "משה, מה יש לך מהאורג'נדה?" אביבית מאמי, מה יש לך מהבגידה שבספר של שלי יחימוביץ...? זה הרי ספר. מה מציק לך, ולמה זה מציק לך?

03/07/2005 | 19:57 | מאת: שירה

נועה ! :-) מצחיק אותי איך שתינו כתבנו דברים דומים כמעט בו-זמנית... :-) אביבית, חשוב לי להוסיף (כדי שהדברים לא יובנו חלילה בצורה פוגעת או שגויה) - אין לי בעיה עם זה שהנושא מפריע לך או שאת מעלה אותו כאן, להיפך, אני פשוט חושבת שלפעמים דברים שכל-כך מטרידים אותנו (גם אם זה רק ספר/סרט/משהו ששמענו וכו') - שווה לעשות סטופ לרגע, ולהיכנס לתוך עצמנו, לנסות לבדוק - על איזה פצע זה דורך לי, על איזה מיתר זה פורט לי, ולמה זה גורם לי לכזאת מהפכה בתוך הבטן ? (וזה לא אומר שאת חייבת תשובה למישהי מאיתנו כאן כמובן.... רק לעצמך) שיהיה לנו המשך ערב רגוע ונעים (וקריר מול המזגן !)

03/07/2005 | 20:04 | מאת: אביבית