שבוע מואר ומאושר לכולנו :)

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

03/07/2005 | 09:11 | מאת:

יום, שבוע, חודש חדשים לפנינו. מה אתן מבקשות לעשות למען עצמכן השבוע ? בפני שלוש משימות. הראשונה - טיפול שיניים. אני עומדת להתמודד עם הפחד והחרדה שלי מטפול שיניים והנה כבר קבעתי לי תור לרופאה שלי. יש לי לצערי רומן ארוך ומתמשך וקשה לי מאוד להתגבר על החרדה והפחד. אבל אני חייבת להתמודד. פשוט חייבת ! אז קבעתי לי תור ואני מנסה לעבוד על עצמי לחשוב חיובי ולהרגיש טוב בנושא. השניה - העישון. אני מעשנת הרבה יותר מדי לאחרונה. להפסיק אני לא רוצה/יכולה כרגע אבל החלטתי להפחית בכמות. ולשם ההתחלה - סיגריה בכל שעה עגולה. די להדליק סיגריה כל דקה שניה. השלישית - העבודה שלי. קצת להרפות מהלחץ. להבין שאני במקום מאוד טוב ואני לא צריכה כל הזמן לרדוף אחרי העבודה. ברוך השם ותודה לאלה היא קיימת עבורי ובשפע. להרשות לעצמי גם קצת חופש, מנוחה. שיהא לכולנו שבוע מוצלח ופורה במיוחד אוהבת את המעגל שלנו אסנת :)

03/07/2005 | 09:39 | מאת: נוע?ה

מאחלת לך, אסנת, הצלחה רבה בכל שלוש המשימות...! &&&&

03/07/2005 | 14:35 | מאת: שירה

אסנת יקרה, מחזיקה לך אצבעות לגבי כל המשימות, מזדהה במיוחד עם רופא השיניים, שמהווה גם עבורי מקור חרדה בלתי מובנת... (בכל פעם כשאני יושבת על הכיסא הזה, הגוף שלי פשוט רועד פיסית, לא רק כמטאפורה ! קר לי ממש, מרוב פחד...) אני מקווה שמצאת לך רופא נחמד ומבין, שעוזר לך לעבור את החוויה הזאת בצורה הכי פחות טראומטית. לגבי הסיגריות - אני מברכת על מזלי הטוב שמעולם לא התחלתי עם ההרגל הזה, כי מהיכרותי עם עצמי ללא ספק הייתי מגיעה במהרה לכמויות שהיו מפרנסות בכבוד רב את חברות הטבק... את בוודאי יודעת את כל הסטטיסטיקות אז אני אחסוך את ההרצאה הרגילה שלי על נזקי העישון... (אני חושבת שאין בעולם אדם שמתנגד כמוני לעישון סיגריות.) כל הכבוד על הרצון להפחית בכמות, זו החלטה נפלאה ואני מחזקת אותך מכאן. בכל פעם כשגובר החשק לסיגריה נוספת - העלי בדמיונך את בתך. אני בטוחה שאין צורך שאוסיף ולו מילה אחת. שיהיה שבוע מצוין !