ממני אליכן באהבה :)

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

30/06/2005 | 10:53 | מאת:

למי, שלא יודעת, אספר, כי העיסוק הראשי שלי הינו בקלפי טארות. אני משתמשת בקלפי הטארות ככלי עזר לצמיחה אישית רוחנית ולאו דווקא ככלי לניבוי/חיזוי העתיד. אני מבקשת להעניק לכן מסר בקלפי הטארות. אני מזמינה כל אחת מכן לשרשר לכאן בקשה למסר, שהוא בבחינת "מה אני יכולה לעשות למען עצמי השבוע על מנת שיהא לי הכי מוצלח ומבורך שרק אפשר". כל מי שמבקשת מסר מתבקשת לרשום את שמה, תאריך לידה ואת הנושא בו היא מבקשת מסר עם פירוט קצר. את המסרים אעניק לכן באהבה ובשמחה במהלך סוף השבוע.

30/06/2005 | 16:05 | מאת: דגנית

הצצתי לרגע בין משפחה לחברים... בטיול בין כל אלו שלא ראיתי כמעט שנה.. קפצתי לביתה של אחותי... לרגע קט יש אינטרנט... אז אשמח למסר... כזה של מה אוכל לעשות למען עצמי השבוע כדי שאוכל למצוא עבודה בקלות... ואם לא עבודה... אז רוחנית... כי הצד הרוחני תמיד קופץ במסרים.. דגנית, תאריך לידה 13/4/1974 סוף שבוע נעים ולהתראות ביום ראשון דגנית

01/07/2005 | 10:15 | מאת:

קלף המיזוג/מתינות. הרוחני אכן קופץ כאן ובגדול ! באמצעות קלף זה השוטה לומד במסעו את הצורך למזג בין המידות, בין הניגודים. המים אשר נמזגים על ידי המלאך בקלף מייצגים את הרגשות השונים. הם נמזגים ברגישות ובדאגה ומייצגים בפעולה זו את התועלת שבמתינות עצמה. עליך לזכור כי לעתים יש למתן את הצדק ברחמים, חמלה וסלחנות. בקלף המתינות יש להתייחס לא רק לעובדות נסיבתיות אלא גם לרגשות שלך עצמם. מומלץ לך השבוע למצוא את הדרך המגשרת בין החומר לבין הרוח. מן המקום הרוחני בו את נמצאת לפעול גם במישור הפיזי, הגשמי, הממשי כאן ועכשיו קרי עבודה. הקלף מעניק לך שיתוף פעולה, הצלחה ומיזוג בין הניגודים - הרוח והחומר. על מנת למצוא עבודה עליך למזג בין השניים. בהצלחה יקרה אסנת.

30/06/2005 | 17:05 | מאת: נוע?ה

הרעיון הזה אשכרה מוצא חן-בעיניי: "מה אני יכולה לעשות למען עצמי השבוע על מנת שיהא לי הכי מוצלח ומבורך שרק אפשר". והרעיון של מסר באהבה ושמחה... זה כל-כך נעים ככה. אני אשמח למסר כללי. והכללי כבר יוביל אותי נכון הלאה... בתודה חמה.

01/07/2005 | 10:18 | מאת:

המסר עבורך הוא בקלף הקיסר. הקיסר הינו סמל לפעולה, לאקטיביות, לעשיה ממשית בכלל ובעיקר בתחום החומרי. הקיסר מסמל ומייצג את השאפתנות לזכות ולהגשים בעולם הממשי וממליץ לך להיות השבוע מלאה בכוח, נחישות בבחינת המטרה מקדשת את האמצעים. חלילה לא להיו עקשנית או נוקשה אלא גמישה במחשבה ובעיקר אסרטיבית. הקיסר מבקש ממך השבוע לעשות למען עצמך בתחום העשיה הממשית ולהשתדל לנווט את חייך על פי רצונך בלבד. הוא מעניק לך מעמד בטוח שקשה לערער עליו ומכאן נותן לך את ההצלחה להתמודד אף עם קשיים. בהצלחה, אסנת :)

30/06/2005 | 20:31 | מאת: JOLE

"מה אני יכולה לעשות למען עצמי השבוע על מנת שיהא לי הכי מוצלח ומבורך שרק אפשר בתחום התקשורת ומערכת היחסים שלי עם הבן הגדול (בן 9) תודה.

01/07/2005 | 10:50 | מאת:

המסר שלך מגולם ומוענק לך ע"י השמש. כיוון שאינך מכירה לעומק את הקלפים אפרט לך גם על הקלף כשלעצמו – רקע הקלף – כחול אופטימי חיובי. שמש גדולה ומאירה בעלת פנים אנושיות. קרניה ישרות וגליות לסירוגין ומסמלות את ההיבטים החיוביים והשליליים של השמש. היא מחממת ונעימה אך יכולה גם לשרוף ולהרוס. השמש משלימה את הלבנה. הלבנה מייצגת את תת ההכרה החשוכה ואילו השמש היא ההכרה במלוא בהירות אורה. הלבנה מייצגת את טבע הרגשות אזי השמש מייצגת את יכולת המחשבה. הלבנה חסרת ארגון ואילו השמש היא סמל ומופת לארגון. חמניות צומחות מעל חומה. החומה מסמלת את נסיון העבר שלך בתחום וכן את המגבלות. השמש מייצגת את כל שלמדת ועשית עד כה במערכת היחסים שלך עם בנך ומכאן את יכולה להמשיך הלאה בבטחה. בקלף נראה גם סוס לבן ועליו ילד עירום שערו זהוב ומעוטר בזר פרחים צהובים. הילד פורש ידיו בשמחה ופניו קורנים מאושר – מצב רוח אופטימי ומאושר. נראה כאן ילד ולא מבוגר על מנת להדגיש את ההזדמנות הנוספת הניתנת לך לצמוח ולשגשג לאחר שקיבלת תובנות כה רבות במסעו – הגיע הזמן ליישם את שלמדת. הקלף הינו סמל הצלחה, שמחה, אושר, שפע, ברכה אשר נובעים ממקורות חיצוניים וממליץ לך אף לקבל עזרה ממקור חיצוני על מנת לעשות את הכי טוב שרק אפשר. לא חובה דווקא ייעוץ כזה או אחר אלא אף קריאה נרחבת בתחום. השמש מברכת אותך ומעניקה לך אופטימיות על כך שאת הולכת בדרך הנכונה. דרכך עם בנך נכונה וטובה ועליך לסמוך על עצמך ולא לחשוש. בהצלחה יקירה אסנת :)