אתר מדהים למעגלי נשים

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

29/06/2005 | 09:08 | מאת: חגית

לאחרונה נתקלתי באתר מדהים שממלצה עליו בחום לגעת אישה www.elaisha.com ממליצה ביוחד על הפורום המיוחד שיש שם, חזק ועוצמתי, ממש מעגל וירטואלי

29/06/2005 | 09:21 | מאת:

זה ממש יפה מצידך להיכנס לפורום מעגל נשים ולהמליץ על פורום מעגל נשים אחר... מאוד יפה ובעיקר מנומס. תודה לך :) ולכל גולשות פורום זה - אכן אתר "לגעת אישה" הוא אתר מעולה עם הרבה מאוד חומרים מעניינים. מומלץ בחום רב ! בהמשך אעלה רשימה של אתרים מומלצים במיוחד בתחום.

30/06/2005 | 01:02 | מאת: רונית

אסנת שיתוף ותמיכה של נשים אחת לשניה, היא משהו מאוד חשוב, בהעברת המסרים שלנו הנשים למען התחזקותנו כנשים וכחלק מהחברה כולה. חבל שאת לא מפרגנת ומפחדת מזה. מה גם שנכנסתי וראיתי שפרסמת שם מעגלים שאת מעבירה, ואף אחת לא כתבה לך הערה כזו צינית, חבל. הכח שלנו הוא בשיתופי פעולה בינינו הנשים.