שלום ולהתראות

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/05/2006 | 08:52 | מאת:

בוקר של אור לכולנו אני נפרדת מכן כאן ניסיתי להקים מעגל נשים וירטואלי אך אני חוששת כי ללא הצלחה מרובה. אני לא נוטשת חלילה את הרעיון מי שתרצה להמשיך עמי מוזמנת לכתוב לי למייל ואעדכן אותה שיהא לכולנו המשך נעים ופורה במיוחד בברכת ימים מוארים ומאושרים אסנת בן ברוך.

21/05/2006 | 10:11 | מאת: שירה

יקירתי אין צורך לומר שאנחנו לא נפרדות כאן.... להתראות בהחלט חיבוק גדול גדול שירה

21/05/2006 | 10:32 | מאת:

תודה יפתי אני מברכת על כך שדרכנו נפגשו אוהבת אסנת.

21/05/2006 | 21:05 | מאת: ב.ג

אסנת שלום, עצוב לי, למרות שלפעמים לא היה רצף של מעגל, אבל בחיים יש תקופות שיותר רוצים לשתף ויש תקופות שפחות, לי אישית באמת המעגל הזה תרם ועזר ולו באפשרות שניתן לי מקום לשפוך דברים ולשמוע את עצותיהן של בנות טובות, מנוסות, חכמות, שמחות ואמיתיות, פתחת לי את הראש, הראת לי דברים אחרים, דרך מחשבה אחרת ואני מעריכה אותך מאוד מאוד מאוד. אני יודעת שיום יבוא ודרכנו עוד יפגשו. אם אפשר אני רוצה לשלוח לך מכל הלב נשיקה ענקית של הערכה גדולה. אם שירה קוראת את זה גם אני שולחת לה גם מילים חמות מאוד של הערכה וגעגעוע. תודה , תודה , תודה.......................

22/05/2006 | 08:22 | מאת: שירה

ב.ג. יקרה בוקר אור מיותר לציין שאני מסכימה עם כל דברייך לגבי אסנת. אני מאמינה ששום דבר בחיים לא קורה בלי סיבה, ומבחינתי - הפורום הזה הוכתר כהצלחה מסחררת ולו מסיבה אחת משמעותית והיא שהוא הצליח להפגיש בין אסנת לביני.... :-) אם הצלחתי לתרום לך ולו במעט במסגרת השיחות הוירטואליות שלנו כאן - אני שמחה ומאושרת. נהניתי מהשיחות איתך, ובכל פעם כשאת חשה געגוע את תמיד מוזמנת לקפוץ לבקר אותי בפורום ה"שכן".... (מיניות האישה). לא קשור למעגלים רוחניים בדיוק, אבל בהחלט קשור לנשיות ולצמיחה, ואני תמיד אשמח לשמוע ממך. מאחלת לך רק טוב והמון הצלחה עם בן זוגך שירה

22/05/2006 | 09:06 | מאת:

ב.ג. מתוקה ויקרה כל כך אני לא סוגרת את המעגל חלילה רק פותחת חדש... ואת מוזמנת יותר משרק מילים יכולות לתאר. אנא כתבי לי [email protected] לא הייתי רוצה לאבד את הקשר עמך נשיקה וחיבוק אסנת.