הייכן יש למודי הוראה :טיפול באומנות במודס מוכר

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

19/05/2006 | 11:25 | מאת: נועם

שלום אודה אם יש לכם ידע על לימודי הוראה לטיפול באומנות במוסד מוכר ללימודים לתואר ראשון חיפשתי וללא הצלחה רבה (באזור תל אביב ) בתודה וברכת שבת שלום נועם

20/05/2006 | 12:26 | מאת: יערה

שלום לך נועם לא יכולה לתת לך כתובת של מוסד היכן ללמוד , אבל מה שכן , תרדי עם רשימת הפורומים מכאן למטה , לפסיכולוגים ופסיכיאטרים , כמה שורות לפני הסוף יש שם פורום בשם עבודה סוציאלית וטיפול באומנות , מה דעתך לפנות לשם ולראות מי יוכל לעזור לך ? זה הכי קרוב שאפשר , או שתנסי עוד אופציה , אני לא בטוחה שילך , בסוף רשימת הפורומים , יש פורום שכותבים גם למערכת של דוקטורס -אתם ואנחנו - אולי שם יש מידע , אין מה להפסיד שיהיה בהצלחה יערה