כאב תופת בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

27/04/2006 | 14:48 | מאת: נועה

שלום אני בת 18 ובזמן מחזור אני חשה בכאבים עזים בבטן התחתונה. מדוע זה? האם זה צריך להיות עד כדי כך כואב? מרוב כאב יש לי בחילה. מה לעשות?

04/05/2006 | 11:16 | מאת:

שלום נועה וברוכה הבאה למעגל שלנו אני כעת במחזור לא כואב לי כלום... נוצר לי פצע ענק מכוער וכואב בזוית הפה... סיפרתי לגיסתי שבעבר בעת היותי בת עשרה היו לי כאבי תופת בזמן המחזור... בבטן התחתונה. כאבים נוראים שאני ממש יכולה להזדהות איתך כעת. לכל אחת בזמן המחזור החודשי יש את התופעות שלה. יש כאבים יש פצעונים יש הורמונים משתוללים יש מכל וכל... בזמנו הייתי לוקחת כדורים משככי כאבים זה חלף ועבר עם הזמן במידה וזה בלתי נסבל אולי כדאי לגשת לרופא ? או לשאול בפורום כאן בדוקטורס, פורום מתאים יותר. שיהיה בהצלחה אסנת.