שבוע טוב לכולנו

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

16/04/2006 | 09:21 | מאת:

בוקר אור בנות יקרות איך עובר עליכן חג הפסח ? איך היה בליל הסדר ? ליל הסדר השנה עבורי ועבור בעלי היה מפח נפש אחד גדול. כמי שבד"כ מאוד נהנית מהמשפחתיות, ממש חוויתי את ההיפך הגדול וכל כך חבל על כך. החג כשלעצמו נחמד ונעים אנחנו מבלים הרבה יחד כמשפחה אוטוטו אני יוצאת עם מעין שלי ליום כיף הכולל סרט ומשחקיה אספר לכן על הכל ובכלל כשאחזור שיהא יום מאושר ושמח לכולנו אסנת.

20/04/2006 | 15:48 | מאת: ב.ג

אסנת שלום היה חג פסח נחמד ומשפחתי. חול המועד נסענו לצימר ל-4 ימים יחד עם הילדים - היה מ ד ה י ם, גיליתי את בעלי מחדש, העזרה שלו והאהבה שלו איתי ועם הילדים היתה מפתיעה, כמובן שכשחזרנו הביתה דיברתי איתו על החויה שעברתי והרגשתי ממש שותף לחיים ואני רוצה שכך ימשיכו חיינו הלאה בשיתוף מלא בכל המטלות. זה לא משהוא חריג לעומת המשפחות האחרות שיצאו איתנו, מבחינתנו זה היה שונה כי הוא לא היה כזה (עוזר בכל המטלות, בעומס עם הילדים, רוחץ, מנקה...). עם תקווה גדולה להמשך שמחה מאוד שהחופש של הילדים נגמר, אני רוצה שוב כמה שעות רק בשבילי,

21/04/2006 | 09:19 | מאת:

אני כל כך שמחה לקרוא את שאת כותבת. שמחה עבורך על החופשה הנפלאה, על כך שגילית את בעלך מחדש ובעיקר על כך ששוחחת איתו על כך - נפלא לשוחח על השלילי אבל גם חשוב לשוחח על החיובי ! אל דאגה הנה החופש בא לסיומו יום ראשון הילדים כבר במוסדות החינוך :) הבת שלי אצל סבתא שלה אני מתגעגעת אליה נורא קבענו שמחר אני אבוא אליה, נלך יחד לים ואז נחזור הביתה - הערב יש לנו מסיבה. שיהיה בשמחה אסנת