איזה יום שמח היה לי יום האתמול

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

29/03/2006 | 10:00 | מאת:

בוקר של אור לכולנו אתמול היה לי יום נפלא ומיוחד בת דודתי חגגה בחינה את נישואיה הקרבים ובאים. אני כל כך אוהבת חינות !! הצבעים, הטעמים, הריחות, השמחה הגדולה כל כך. כיוון שהכלה מעורבת חגגנו בשני היבטים - תימני ומרוקאי. היה נפלא ומיוחד מאוד. אבל מה שהכי שימח אותי אתמול זה היה הטיול עם סבתי היקרה. אתמול בבוקר שמתי פעמיי לרחובות ובפניי מטרה - לקנות לסבתי האהובה שמלה חדשה לכבוד החתונה. סבתא שלי היקרה. אישה צנועה, פשוטה, אוהבת והכי נפלאה בשבילי שרק אפשר. כיוון שהיא גרה ברחובות ואני כאן בברקן - כשעה נסיעה - לא יוצא לנו להתראות רבות וכאשר אני מגיעה אני משתדלת להקדיש לה כמה שיותר זמן. אז אתמול נסענו ביחד לעיר. סבתי, אמי ואנוכי. נכנסנו לחנות שסבתא שלי נוהגת לקנות שם את בגדיה (פעם בשנתיים במקרה הטוב נראה לי :) ולאחר חיפושים מצאנו שמלה מושלמת לסבתא שלי. כל כך נהנתי לקנות אותה עבורה ! וסבתא שלי כל כך התרגשה ! אח"כ טיילנו קצת בעיר, וקנינו לה מיץ פירות ואין לתאר את האהבה והשמחה שהיתה ביננו באותן שעות. בערב סבתא שלי היתה כל כך מאושרת שאפילו ממרום 80 שנותיה ולמרות עצמותיה הכואבות הצלחתי להחזיק אותה איתי ואפילו קצת לרקוד בטקס החינה התימני. היה כל כך נהדר ושמח רק רציתי לשתף :)

29/03/2006 | 16:06 | מאת: ב.ג

כייף לקרוא על הבילוי עם הסבתא והאמא (קצת מקנאה, אבל אלה החיים...), זה מה שעושה לנו כייף, תשתדלי בין לבין להיפגש יותר איתם. אנחנו גם כן בילינו , ביזבזנו, התעצבנו (3 קטנטנים להסתובב בין אלפי אנשים לא תמיד קל) אבל בסוף היום צחקנו והינו כולנו יחד. יום טוב לכולכן,