מחייך ושמח לי

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

27/03/2006 | 13:30 | מאת:

ואני רוצה לשתף אתכן כמובן :) אולי אתן זוכרות שבתחילת ספטמבר התארחתי בבלוג TV בתפוז. נתתי שעה מצולמת על הקלפים בכלל ודרכי עם הקלפים בפרט. (מי שלא ראתה ו/או יודעת על מה אני מדברת, יש לינק ישיר מן האתר שלי לאירוח המדובר - www.taroths.co.il) בכל אופן תמול שלשום פנו אלי מתפוז והם אהבו את הדרך שלי עם הקלפים ורוצים אותי לתכנית קבועה ! אז... מיום שלישי הבא, פעם בשבוע אני אגיש שעה בבלוג TV בתפוז ובה אני אלמד את רזי קלפי הטארוט, אשיב על שאלות ועוד... אני כל כך מתרגשת !

27/03/2006 | 14:44 | מאת: קולגה מפרגנת

את ראויה לכך כי את פשוט אדם!!! מחזיקה לך אצבעות

27/03/2006 | 15:06 | מאת: ב.ג

לך הכי מגיע ומתאים בעולם, הרוחת את זה במיקצועיות ובאישיותך המיוחדת, המון, המון, המון הצלחה

27/03/2006 | 18:43 | מאת: יערה

כל הכבוד יקירתי , עלי והצליחי , מגיע לך כל הקרדית , יערה ( עניתי לך למטה )

28/03/2006 | 08:18 | מאת:

וגם לך הקולגה המפרגנת (מסקרררררן לדעת מי את :) אעדכן אתכם בשידור הראשון, אמור להיות בעוד כשבועיים בדיוק !