צוות אתר יקר

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

23/06/2005 | 10:07 | מאת: נוע?ה

פתאום כל ההודעות שהיו צבועות בסגול, אלה כבר קראתי, הפכו מחדש לכחולות ולשחור. ואני מבולבלת. אין לי מושג מה קראתי ומה הודעה חדשה. אולי בזה אחראי המחשב שלי? אולי זה קשור לאתר? ויש עוד משהו. יש לי בקשה, אם אפשר. שיהיה מרווח בין "עץ" לעץ", בין הודעה והתגובות, לבין הודעה אחרת והתגובה שלה. ואשמח ואודה לכם על שיתוף הפעולה.

23/06/2005 | 11:43 | מאת: לנועה

נועה, אכן הצבע הסגול מחזיק מעמד באופן זמני בלבד. זו לא בעיה במחשב שלך. זו בעיה באתר דוקטורס. תפני אליהם בפורום "אתם ואנחנו"

23/06/2005 | 17:26 | מאת: נוע?ה