שלום לכולם

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

26/03/2006 | 18:44 | מאת: prem

מי מכיר מי יודע על דרכים רוחניות / ספרים רוחניים להכנה לשלב העיבור ולשלב האימהות ?

26/03/2006 | 20:37 | מאת:

אני באופן אישי לא מכירה ו/או השתמשתי בספר מסוג זה אבל אני ממליצה לך להיכנס לאחד האתרים ברשת לספרים ו/או לפורומים שעוסקים בהכנה ללידה ולשאול על כך. כאן בדוקטורס יש פורום נפלא המנוהל ע"י איושי ועוסק בהכנה לקראת לידה בכלל ובפרט עבור בנות החוששות מן ההריון/לידה. אני מכירה ספרי רוחניות ומודעות עצמית רבים ויכולה להמליץ באופן כללי אבל לאו דווקא על הנושא הזה. בהצלחה, אסנת.