תשובה ליערה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

26/03/2006 | 18:25 | מאת: שרה

שלום יערה תודה על תשובתך אני בת 31 ובעלי כן היה רוצה עוד ילד אבל ההחלטה היא שלי וגם הוא אומר את זה מפני שכל גידול הילדים הוא עליי מפני שבעלי הוא אבא נהדר שעובד בהייטק וחוזר בשעות מאוחרות , איך את הגעת להחלטה של שלושה ילדים והאם את רוצה עוד

26/03/2006 | 20:39 | מאת:

אף אחד לא קבע שצריך שניים או שלושה או כל כמות כזו או אחרת של ילדים. אם את רוצה באופן אישי ילד נוסף אבל מונעת זאת מעצמך בגין הקריירה אז אני חושבת שאת כן צריכה לעשות עוד ילד. מה שכן, תצטרכי לעבוד קשה יותר ולישון הרבה פחות :) אבל אם אינך רוצה עוד ילדים ואת כולך מסופקת עם השניים הנפלאים שיש לך, אז נהדר !! המשיכי עם המשפחה שלך, המשיכי בדרכך ותהני ממנה.

26/03/2006 | 20:49 | מאת: יערה

אנחנו לא עשינו תכניות לגבי כמות הילדים ,פשוט הילדים הראשונים נולדו בהפרש של שנה ושמונה חודשים , גדלו כמו תאומים , היה קשה לחשוב באותו הזמן על ילד שלישי, כשהם גדלו ,שקלנו את האפשרות להביא עוד אחד , והגענו להחלטה שאנחנו כן רוצים עוד ילד , אני רציתי עוד , לא היה לי אכפת , אבל לא יצא , כך שנשארנו עם שלושה בנים ,בעלי שרת בצבא קבע , גם הוא כמעט לא היה בבית , וגידול הילדים היה עלי , גם עבדתי וגם גידלתי את הבנים שלי , והכל הסתדר , גם הילדים עזרו ,היה הפרש בין האמצעי לאחרון -10-שנים , אני חושבת שכולנו היינו מוכנים לעוד תינוק בבית , היה כייף , יערה

27/03/2006 | 07:32 | מאת:

להריונות אבל... כשמעין שלי היתה בת 3.5 לערך חשבתי על ילד נוסף.