ילדים וקריירה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

26/03/2006 | 16:56 | מאת: שרה

שלום , אני נשואה , אמא לשניים מורה במקצועי . בזמן האחרון יש לי לבטים בקשר לעוד ילדים האם זה נורמלי שאין לי את הצורך לעוד ילד האם זה לא אכזרי שאני מעדיפה להתפתח וללמוד במקום לקום כל שלוש שעות וחיתולים וכו????מקווה לשמוע חוות דעת של אמהות במצבי , אם יש בכלל תודה

26/03/2006 | 18:08 | מאת: יערה

היי שרה האם לא שוחחת עם בעלך על הנושא ? מה הוא אומר ? גם הוא מסכים לשני ילדים, לדעתי אין שום דבר אכזרי בלרצות רק שני ילדים , ולהמשיך להתקדם , להתפתח ולא לקום כל 3 שעות להחלפת חיתולים , מה רע רק בשניים , מי קבע שצריך כמות כזו או אחרת , לי אישית יש שלושה בנים , אבל זו היתה בחירה שלי , זכותך לבחור מה שמתאים לך , בלי רגשות אשמה ,רק תבדקי את עצמך טוב , אם את לא רוצה בכלל יותר ילדים , או לא רוצה כרגע עוד ילדים ,אלה שני שיקולים שונים , ואני גם לא יודעת מה גילך , אז אולי את עוד עלולה להתחרט , ואז כבר יהיה קשה או מאוחר להביא את השלישי , מקווה שעזרתי לך יערה