שירה ואסנת וכל הבנות האחרות כמובן,

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

23/03/2006 | 11:31 | מאת: ב.ג

הי, רציתי לספר לכן שהיתי..., מאוד נהנתי, אני מרגישה שהצפתי כלכך הרבה דברים הגורמים לי לחשוב הרבה, האמת מה שהיה חזק הוא ההבנה שהיום אני עושה בשבילי לא רק לאחרים, מותר לדרוש, מותר לקבל ולא רק לתת.. אני בטוחה מהיותי בפורום שישר תגידו שזה מה שאתם אומרות כל הזמן, אבל אופי קצת קשה לשנות ואני משנה וישנה, גם לי מגיע. כל הזמן בראש שלי: מה יגידו, ושיגידו שאני משהוא משהוא...אז עכשיו אני מנסה קצת לעבוד על עצמי שזה נכון ואפילו רצוי לעשות דברים שאני רוצה, ושיעשו גם בשבילי. אוהבת אתכן

23/03/2006 | 17:17 | מאת: יערה

היי ב.ג עושה רושם שהפעם את רצינית , לפי מה שאת אומרת , ושמעתי ממך כמה מילות מפתח שכן יעזרו לך לשנות דברים , אולי לא באופי , אלה בגישה שלך כלפיך קודם כל , ואולי גם כלפי הסביבה שלך , ברגע שאת מתחילה משהו טוב עבורך , זה נותן המון כוח נפשי להמשיך ולעבור שלב אחרי שלב , קודם כל אמרת מגיע לי , אמרת עושה משהו בשבילי ,מותר וצריך גם לדרוש וצריך גם לקבל ולא רק לתת ,ולא חשוב בכלל מה אומרים כל האחרים , , וטוב שהגעת להחלטה שאת צריכה להתחיל לעשות דברים שאת רוצה , ויעשו גם בשבילך ,זו הגישה הנכונה , אם תעמדי על זה, תראי שעם הזמן פתאום לא תביני איך לא עשית כך לפני כן , מנסיון שלי , זה עובד , בהמון הצלחה , מחזקת את ידיך שתעמדי במשימות החדשות שאת לומדת להציב לזכותך , כל הכבוד , נ.ב פעלתי לפי עצתך בקשר לבן שלי , הוא הגיע לבד כמעט למסקנה שהוא רוצה להפרד ממה , כיום הם נפרדו כבר שבוע , והבן שלי התחיל לחייך , תודה יערה

23/03/2006 | 21:43 | מאת: ב.ג

יערה שלום, כתבתי שירה ואסנת... מאחר ובזמן שהצטרפתי למעגל, וסיפרתי את סיפורי (בגידה) לא הית שם ולא רציתי שוב לפרט על הקושי וההתמודדות. בכל מקרה תודה על העידוד, ובהצלחה עם הבן שמחה עם עזרתי במעט. סופ"ש נעים.

24/03/2006 | 16:14 | מאת:

ב.ג. יקרה דמי כי ברשותך דלי מלא במים נקיים וצלולים. את מעניקה מהמים לכל צמא. מעניקה עוד ועוד ועוד עד כי נגמרו לך המים.... כיצד תוכלי למלא שוב את הדלי במים ? לקבל מאחרים.... זוהי הדרך. יד לוחצת יד על מנת לאהוב את האחר יש לאהוב קודם את עצמנו ואני כל כך גאה בך על כך שאת בדרך נפלאה ונהדרת אבל בעיקר מעצם העובדה שאת נהנית ! נשיקה וחיבוק אסנת.