מספר ילדים

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

20/03/2006 | 14:38 | מאת: סנד

שלום לכולן רציתי לדעת כיצד קובעים את גודל המשפחה יש לי שני ילדים 5, 3 מבחינה כלכלית אנחנו מסתדרים אני מאוד רוצה עוד ילד אבל בעלי לא מוכן בכלל לדבר על זה . אנחנו כל הזמן רבים על זה חוץ מנושא זה אנחנו מסתדרים מצויין , אוהבים ומפרגנים האם לוותר על עוד ילד ???

20/03/2006 | 16:41 | מאת:

שלום סנד וברוכה הבאה למעגל שלנו :) וכמו תמיד אפתח בשאלות... למה את רוצה ילד נוסף ? למה בעלך מתנגד ?

21/03/2006 | 10:24 | מאת: ע

סנד ואסנת, רצון לילד נוסף זה דבר טבעי בהחלט, והתנגדות לילד נוסף יכולה לנבוע מיותר מסיבה אחת. זה לא הדבר החשוב ביותר כאן, אלא - ילד , חשוב שיבוא לעולם מתוך רצון של שני הצדדים, ועל כן צריך להגיע להחלטה משותפת.