שבת שלום לכולנו :)

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

17/03/2006 | 11:46 | מאת:

שלום לכן יקרות לי אכן אני כמעט ולא כאן עסוקה עד מעל ראשי עבודה וחג פורים באמצע עם החופש של המקסימה שלי ביום ראשון אני חוזרת אליכן מקווה שלכולן שלום וכולן חשות בטוב שיהא לנו סופשבוע מאושר במיוחד אוהבת, אסנת.

17/03/2006 | 18:58 | מאת: שירה

אולי זו מין תקופה עמוסה כזו לכולם... ? :-) (גם אני מרגישה שאני קצת בעומס יתר לאחרונה). שתהיה שבת נהדרת, סופהשבוע מעניק לנו במתנה עוד שבת נעימה (או כך לפחות הבטיחו החזאים) אז שיהיה מלא ברוגע ובשלווה ובכיף שירה