שירה ואוסנת המקסימות

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

14/03/2006 | 10:31 | מאת: ב.ג

הי מתוקות מאחר ואני בתקופה מאוד טובה עכשיו, ורק הענין ההוא מעיק אליי, התקשרתי לפסיכולוגית (זאת שהינו אצלה בטיפול זוגי), ומאחר והבהרתי לה שהזוגיות ביני לבעלי טובה ורק אני מרגישה מועקה מירמור ואפילו עדין כועסת הסכימה לפגוש אותי ולנסות לעזור. האמת שאני מתרגשת וכבר מחכה לפגישה איתה מרגישה שאני צריכה לפרוק ה כ ל. רוצה שוב לא בשביל הפלספנות - א מ י ת י - להודות לכן על העידוד, הדחיפה והתמיכה.... יום טוב לכן וכמובן לכולן פה במעגל

14/03/2006 | 12:17 | מאת: יערה

לב.ג שיהיה בהצלחה בטיפול פורים שמייח יערה

14/03/2006 | 15:48 | מאת: ב.ג

י

17/03/2006 | 18:56 | מאת: שירה

מתרגשת בשבילך, אני חושבת שזה יתרום לך מאוד, אני אשמח אם תעדכני איך הולך אבל אני מבינה אם תבחרי לשמור את הדברים אצלך ולא לשתף :-) שיהיה לך הרבה הצלחה שבת נהדרת

19/03/2006 | 08:02 | מאת:

אני ממש שמחה לקרוא את הודעתך זו בלי שום קשר לזוגיות שלך את הולכת ומטפלת בעצמך. ברגשות שלך זה הכי נפלא שרק אפשר ! נשמח לקרוא על הפגישה ובכלל... שיהא לך שבוע מאושר במיוחד אסנת.