מעבדת שתןם בלי סוף

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

08/03/2006 | 09:47 | מאת: ויס דבורה

אני עברתי לפני 19 שנה נתוח צניחת רחם פעמיים פעם מלמטה פעם פתיחת בטן החזקתי עד עכשיו עכשיו התחלתי לעבד שתן בישיבה לא יכולה להתהפק מתקופפת אפצי זה אסון כל חצי שעה אני מחליפה פדים לא רייח נעים מה לעשות למי אליי לפנות שמעתי שיש תרפות לזה אני מקוצת את הבטן נכון אני שמנה יש לי בטן עגולה של חולת סכרת אבל תעזרו לי לא נעים לי שאני עם פיפי בתחתונים כל הזמן רציתי לצאת עם חברה לנופש היא לא תסבול את זה אז נשארתי בבית אני בת67זה לא אומר שאני חייבת לסבול

08/03/2006 | 16:41 | מאת: יערה

לדבורה ויס אם תסתכלי ברשימה תחת הכותרת נשים , השני ברשימה זה פורום שמטפל בבריחת שתן , שם ישנם מומחים שיכולים לענות לך על כל השאלות שאת רוצה ,ובצורה מאוד מקצועית , מקווה שעזרתי לך יערה