מרחק רגשי

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

03/03/2006 | 19:39 | מאת: חני

אם אני חשה שיש מרחק רגשי ענק ביני ובין בעלי, הוא רק מתעסק עם הקריירה שלו והתחביבים שלו וסדר היום שלו, כל עבודות הבית וגידול הילדים נופלים עליי ( 3 ילדים קטנים ותובעניים). האם זה לא לגיטימי שאני אחפש מישהו לקשר רגשי (לא מיני) שאני מרגישה שאני כה זקוקה לזה? עם בעלי הכל כבר השתנה, זה כבר לא מה שהיה פעם (גם פעם זה לא מה שהיה פעם, פשוט הייתי תמימה כזאת). קשר רגשי -חברי עם מישהו שמבין, יכול לעזור? להזיק?

18/04/2006 | 14:32 | מאת: אלונה

מציעה לך מניסיון- אל תעשי זאת!! עדיף שתלכו ליועץ, או תסבירי לו את הרגשתך או תפני לפסיכולוג שילווה אותך, או תמצאי חברה טובה, עבודה, חוגים, או אפילו תחשבי על גירושין...כל מה שיעשה לך טוב. הדרך שלך היא דרך לאובדןזו בריחה ולא פתירת בעיה אם תקחי חבר הבעיה בבית לא תיפתר,