הקלף האישי

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

02/03/2006 | 10:39 | מאת: אילת

אסנת שלום ברכותי על האתר החדש. מאד מושקע ויפה. ניסיתי להיכנס לוידיאו בתפוז, אבל לא הצלחתי. אני מאד סקרנית - איך מחשבים את הקלף האישי. האם תוכלי להסביר כאן. תודה אילת

02/03/2006 | 11:06 | מאת:

היי איילת בוקר אור למה לא הצלחת להיכנס לאירוח ? יש קישור מהדף הראשי של האתר ובדקתי והוא פועל נהדר !! תנ סי שוב ? אשמח לעזור !

02/03/2006 | 11:14 | מאת: אילת

הי אסנת הלינק עובד מצוין. אני מנסה להיכנס מהמחשב בעבודה, ויש לנו כל מיני אמצעי אבטחה, שמונעים ממני את האפשרות. תודה אילת