אני כל כך מתרגשת וגאה !

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

02/03/2006 | 08:07 | מאת:

האתר החדש שלי עלה לאוויר !! מה דעתכן עליו ? www.taroths.co.il

02/03/2006 | 11:56 | מאת: שירה

מזל טוב יקירתי !! יודעת כמה רצית לשנות והנה עשית זאת - כל הכבוד לך ! יום קצת מטורף בעבודה אז לא הזדמן לי לשוטט בנחת באתר כמו שאני רוצה, ממבט חטוף נראה נפלא (שיפור גדול לעומת הקודם לדעתי) אבל אני רוצה באמת להקדיש לזה יותר מכמה דקות, אז אחזור אליך עם חוות דעת מגובשת ומנומקת יותר בהמשך... :-) שמחה בשבילך ! שירה

02/03/2006 | 12:01 | מאת:

תודה רבה רבה שירתי דעתך חשובה לי ואשמח לקבל אותה אף מאוחר יותר :)