איזה ערב מטורף היה לי אתמול !

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

28/02/2006 | 07:41 | מאת:

אתמול בצהריים ערן בעלי מתקשר ומספר שאביו התקשר אליו ומספר שלאמא יש הערב יום הולדת ! הוא רוצה לעשות משהו למענה. יופי, נחמד ונעים אבל למה ברגע האחרון ? מפה לשם ערן עשה טלפונים לשלושת אחיו ובשעה 17 הוחלטה החלטה - כולם באים אלינו לארוחת ערב, קפה ועוגה ומתנות לחוגגת. בשעה 17 הודיעו לי ! בשעה 20 כולם צריכים להיות אצלי. האוטו אצל ערן ולי אין כלום בבית. מהכלום הזה הכנתי מהר מהר - ספגטי, רוטב עגבניות, פשטידת פטריות, קציצות טונה וסלט חסה משובח. בינתיים ערן ביקר במעדניה ורכש גבינות ומשם קפץ לגראס וקנה לה עגילים כמו שהיא אוהבת (כל זה איתי בטלפון :). בקיצור בשעה 20 כולם הגיעו הבית נקי, השולחן ערוך ומה אומר לכן ? הצלחה גדולה :) אני מאוד אוהבת לחץ וטירוף אבל ככה ? וואו. בשעה 23 לערך כולם הלכו ואני נשארתי מ ו ת ש ת ! אבל האמת ? די מרוצה... הצלחתי :)

28/02/2006 | 10:21 | מאת: ב.ג

אסנת בוקר טוב בדיוק אני חושבת עכשיו על ארוחה נחמדה להיום בערב - יום המשפחה. אז עזרת לי להחליט: ספגטי עם רוטב עגבניות (הילדים מאוד אוהבים), אכין פשטידת גבינה ותפוח אדמה (במקום הפיטריות) וסלט חסה עם פצפוצי אורז (יאמי,יאמי). אם בא לך פרטי על קציצות הטונה , נשמע טוב. גם אני ככה כשיש לחץ וקצרים בזמן אני מתפקדת ומספיקה יותר. בא לי לתת לך חיבוק גדול

01/03/2006 | 07:49 | מאת:

מוטב מאוחר מלעולם לא אז הנה מתכון פשוט וקל לקציצות טונה כל כך טעימות ! 2 טונה בשמן מסונן כמובן 1 בצל / 2 גזר / 1 תפו"א מגורר וסחוט 2 ביצים פירורי לחם מלח ופלפל - אם יש עוד תבלינים שאת אוהבת אז חופשי. את כל זה מערבבים אני כמעט תמיד משתדלת לתת לתערובת לנוח במקרר ולהתגבש. וזהו. לטגן. מהכמות הזו יצאו לי כמעט עשרים קציצות קטנות/בינוניות שנטרפו באחת.

28/02/2006 | 11:08 | מאת: יערה

את מאוד אוהבת לחץ וטירוף ועושה רושם שגם כל האחרים יודעים את זה אי לכך ובהתאם לזאת יקירתי הם נחתו עליך כולם במלא המשקל , את נשמעת כמי שמתקתקת ארוחות משום מקום ישר אל שולחן המלך , האיי גאה בעצמך על כל הפרויקט המהיר שהצלחת להעלות על השולחן , אין לי ספק שכל האורחים נהנו , ואת בטח יותר מכולם כי עמדת בעוד משימה , יפה לך , כל הכבוד , רק תגידי לי מי שתף כלים אחרי הכל , ? שיהיה לך אחלה יום יערה

01/03/2006 | 07:47 | מאת:

בוקר של אור יקרה לי כשאני עושה אני עושה הכל עד הסוף כולל הכל כן... כולל הכלים. אני אוהבת לארח. מאוד אוהבת. נו כן... גם בלחץ ! שיהיה לנו יום מאושר אסנת :)