עזרה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

27/02/2006 | 23:29 | מאת: שושית

לא יודעת אם זה באמת מתקשר לפורום אבל זה בערך נראה לי אוקי אז ככה יש לי בעיה של נשירת שיער בערך כבר שנה וחציי זה נהיה כבר חמור יש לי מיני קרחות כאלה כבר בראש ואני לא יודעת למי לפנות ומה לעשות אני ממש מיואשת בעינין.. פניתי לרופא שלי ולרופא עור והביאו לי לקחת ויטמיןB אני לוקחת אותו כבר 4 חודשים אבל אין השפעה בכלל נראה לי שזה גם לא קשור לזה בכלל ני ממש מפחשת ולפעמים נכנסת למצבי דכאון או לחץ וזה נושר לי ממש בכמויות מישהי יכולה להמליץ על דרך טיפול או משו .. תודה מראש חשוב לצין שבמשך כל התקופה היתי אצל הרופא בסביבות 15 פעם ותמיד אומרים לי אותו הדבר .. מה הולך פה?!? ממה זה נושר.. מהאוויר ..?!?? כאילו מהה..? אוף עיזרו לי :(

28/02/2006 | 07:21 | מאת: יערה

בעית נשירת השיער היא בעיה נפוצה מאוד , כמעט כל אדם שני סובל ממנה ברמה כזו או אחרת , ובאמת רק רופא עור מוסמך לענות עליה , לוקח למעלה משנה עד שרואים תוצאות של שיפור ,מפני שהתרופות שנותנים מעודדות את השיער לצמיחה , וזה מתחיל מהשורש , גם לי יש בעית נשירה, וזו התשובה שנתנה לי רופאת העור, והיא מומחית , אז יש לך שתי אפשרויות , אחת מהן היא לפנות לפורום שעוסק בעניני עור , לא זוכרת איך זה נקרא , או ..... , לחכות בסבלנות , ולראות מה התוצאות של הטיפול . מקווה שעזרתי לך שיהיה יום טוב לכולן יערה

28/02/2006 | 07:35 | מאת:

בוקר אור שושית לנשירת שיער יש כל כך הרבה סיבות לחץ נפשי תזונה שאינה נכונה גנטיקה ועוד.. ויטמין B ותו לא אינו נראה לי כפתרון אידאלי. עובדה שהוא אינו עוזר. כתבת שהלכת לרופא 15 פעם, האם זה אותו הרופא כל הזמן ? אני ממליצה לגשת לרופא אחר, לקבל חוות דעת שניה ו/או להומאופת במידה ואפשר לעזור עם תזונה נכונה. במקביל כאן בדוקטורס יש פורום לרפואת עור, פני לשם. אצלנו את מוזמנת להישאר - לשתף, לחלוק ופשוט להיות איתנו במעגל. שיהא יום מאושר אסנת