בא לי עידוד

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

27/02/2006 | 11:52 | מאת: ב.ג

השבוע קשה לי במיוחד, חלמתי חלום על הבחורה שבעלי בגד בי איתה, שהיא אומרת לי שהיא פשוט רוצה את בעלי ואני אמרתי לה בצעקות שזה לא יעזור לה. לא סיפרתי לבעלי על החלום. 0אני יודעת שהוא ניתק את הקשר איתה). אני השבוע מרגישה ממורמרת וכעס קטן הופך לעוצמתי יותר. ספורט ונשימה ארוכה לא עוזר לי... האמת אני חושבת על הענין של הבגידה כל יום , לא נראה לי נורמאלי, למרות שחזרנו לחיים רגילים ומלאים.

27/02/2006 | 12:33 | מאת: שירה

תהיתי באמת לאן נעלמת ! טוב לראות אותך כאן, גם אם מדובר בשבוע קשה עבורך. החלומות שלנו מייצגים את התת מודע שלנו, וכך פעמים רבות הם מאפשרים ביטוי של החששות שלנו, של הפחדים שאותם אנחנו מתאמצים ביומיום להדחיק, להזיז למקום בו אנחנו לא נוגעים ולא מתעסקים איתו בפועל. מטבע הדברים, עדיין לא התגברת על הפגיעה ועל הבגידה, והחלום הזה מעיד על כך באופן בולט במיוחד. מיותר לציין שזה נראה לי מאוד טבעי שתרגישי ככה. אם יעזור לך לשתף את בעלך בחלום הזה - עשי זאת, אבל נסי לא לעשות זאת כהאשמה או כדרך להזכיר לו את המעשה הפוגע שעשה, אלא באמת כדי שיבין שאת עוברת שבוע קשה (הוא לא אמור להמשיך לבקש שוב ושוב סליחה על משהו שהיה ונגמר, רק משום שאצלך זה עדיין מהדהד באופן חי ביותר). מציעה לך לשתף חברות במה שעובר עליך, ולהיות נחמדה במיוחד אל עצמך השבוע (מה עם להזמין לעצמך מסאז' מפנק באיזה ספא ??) אני יודעת שאת לא אוהבת את ההצעה הזו שלי אבל אני אמשיך להציע אותה.... אם את ממשיכה לחשוב על הבגידה מדי יום, נראה לי שאת זקוקה לעזרה מקצועית, כי זה ממש לא בריא ליחסים ביניכם להישאר מקובעת על הבגידה, וזה מקשה עליך לחזור **באמת** לחיים רגילים, למרות שעל פניו נראה שחזרתם לשגרה. יש פער גדול בין מה שקורה לך בחוץ (החיים של היומיום) לבין מה שקורה לך בתוך הלב ובתוך התת מודע, ופסיכולוג טוב יוכל לעזור לך לסגור את הפער הזה ולהגיע איתו לדו-קיום מוצלח. תעדכני מה קורה שירה

27/02/2006 | 12:55 | מאת: ב.ג

שירה , באמת ובתמים גרמת לי לבכות... אני יודעת ומודעת שאני צריכה עזרה, פניתי לפסיכולוגית שעברנו אצלה את הטיפול הזוגי, עוד לפני כמה חודשים ולדעתה צריך לבוא ביחד, גם אם רק אני והיא נדבר כל הפגישה שבעלי יהיה שם. אני מבינה מאיפה זה בא (לא לפגוע באמינות שלו אליה אם יהיה צורך בעתיד) אבל לי זה לא מתאים! לא בא לי פסיכולוגית אחרת כי שוב צריך לספר את הסיפור מהתחלה והיתרון שלה הוא לא רק שהיא מכירה את הסיפור היא גם מכירה אותי ומכירה אותו, שזה יתרון עצום לדעתי. מה את אומרת?

27/02/2006 | 13:23 | מאת: ב.ג

שירה , באמת ובתמים גרמת לי לבכות... אני יודעת ומודעת שאני צריכה עזרה, פניתי לפסיכולוגית שעברנו אצלה את הטיפול הזוגי, עוד לפני כמה חודשים ולדעתה צריך לבוא ביחד, גם אם רק אני והיא נדבר כל הפגישה שבעלי יהיה שם. אני מבינה מאיפה זה בא (לא לפגוע באמינות שלו אליה אם יהיה צורך בעתיד) אבל לי זה לא מתאים! לא בא לי פסיכולוגית אחרת כי שוב צריך לספר את הסיפור מהתחלה והיתרון שלה הוא לא רק שהיא מכירה את הסיפור היא גם מכירה אותי ומכירה אותו, שזה יתרון עצום לדעתי. מה את אומרת?

27/02/2006 | 13:21 | מאת:

בואי מתוקה ואחבק אותך שימי ראשך בחיקי ואלטף את שיערך תכעסי תצעקי תוציאי הכל החוצה ואחרי שהכל הכל יצא החוצה ולא יישאר בפנים ולו טיפה אחת, טפלי בנושא. ומסר קטן בשבילך מקלפי הפנימיאלים "עכשיו הזמן יקירה לעשות הפסקה קצרה, לעצום את עינייך ולהיכנס להרפיה נעימה. המחשבות עוזבות את התודעה ואת נחה בים השלווה. בתוך תוכך אהובה את מגלה את האורה. את האמת והחכמה שמתאימות לך עתה. לכי בדרכם בהתמדה והדרך לאושר תהיה קצרה. אני מעריץ אותך, אלוהים"

28/02/2006 | 23:54 | מאת: ריקי

עבר זמן מה. נסי שוב את אותה פסיכולוגית. אולי אם היא תבין שאין לך כל כוונה לבוא עם בעלך אליה בעתיד - היא תסכים. ומצד שני , אם כן תרצי בעתיד לבוא אליה כזוג - תצטרכי לקבל את זה שהיא לא תוכל לעזור. אם זה לא ילך, כנראה שאת באמת צריכה לפנות למישהו אחר. עזרי לעצמך. מגיע לך שיהיה לך טוב. אל תשכחי זאת לרגע. חיבוק גדול ובהצלחה