סיפרתי לכן ש....

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

26/02/2006 | 10:39 | מאת:

בית ספר רוצה להקפיץ את מעין שלי כיתה ? אני כל כך עסוקה ועושה כל כך הרבה דברים במקביל שאני לא זוכרת את סיפרתי/שיתפתי כאן או לאו. אז... סיפרתי לכן ?

26/02/2006 | 12:25 | מאת: יערה

אסנת צהרים טובים איזה כייף של שבת נהדרת , מעורר אצלי זכרונות לזמנים שאחי גר בארץ , והילדים שלנו היו בגילה של מעיין ,כמה נסענו , כמה טיילנו ובילינו יחד , ובבקשה ממך , מעין לא כבר בת שבע , וגדולה ויש לה חיים משלה , מעין רק בת שבע , ואולי בגלל שהיא מחוננת , את מרגישה שהיא כבר גדולה , אבל עדיין לא , היא רק ,זוכרת ,וכן , אין מה לעשות , ילדים מחוננים עושים את הדברים אחרת , ואני שמחה מאוד בשבילך שיש לך בת מחוננת , זו גאווה לא קטנה , תהני לך ממנה ,מגיע לך . יערה

27/02/2006 | 07:50 | מאת:

תודה יערה אני באמת צריכה להזכיר לעצמי שהיא "רק בת שבע". ההבדל כל כך גדול בין השניים. לעתים אני שוכחת שהיא רק בת שבע...