בוקר טוב

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

22/02/2006 | 07:46 | מאת: מוטרדת

בוקר טוב בוקר אור לכל המשקימות שיהיה יום טוב יום מואר יום מוצלח ופורה עם תקוות חדשות בלב והצלחה בכל מעשי ידיכן הבוקר קמתי עם תחושה של משהו חדש בלב , משהו כזה מתנגן , נעים , כאלו משהו קורא לי לצאת החוצה ולנשום אוויר מלא הריאות ,מן שמחה קטנה כזו שמדגדגת לי בבטן , ובקצות האצבעות , כן , בהחלט שמחה , תחושה חדשה שמזמן לא חוויתי ,משהו כמו כמה שנים טובות , אולי אפילו הייתי אומרת , משהו אופטימי מסתובב אצלי באוויר , ואני מנסה לנשום אותו לתוכי פנימה , שיהיה בוקר נפלא לכולן , אחזור יותר מאוחר , מוטרדת

22/02/2006 | 09:18 | מאת: שירה

איזה יופי לשמוע שרוחות אופטימיות ומרעננות מנשבות לך פתאום בתוך הלב ! מקווה שרק ימשיך ככה, ושהאופטימיות שלך תצמח עוד ועוד ויצטרפו אליה התקווה והאמונה שיהיה בוקר נפלא שירה

22/02/2006 | 14:35 | מאת:

אמנם צהריים ורק עכשיו אני קוראת אבל מה ? מחייך לי. הכי מחייך לי בעולם. בשבילך בשבילי בשביל כולנו מצמרר לי נשיקות.