אסנת יקרה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/02/2006 | 20:30 | מאת: מוטרדת

תודה על הברכות , ועל קבלת הפנים , האם גרמתי לך להרגיש לא בנוח עם מה שאני כותבת , כי אמרת שזה מצמרר אותך ולוקח אותך למחוזות ...... , מצטערת לא זו היתה כוונתי . בהודעה שעניתי לך מתחתי , שאלתי אם קראת את כל מה שכתבתי לך בשרשור , ורק כעת ראיתי שגם ענית לי עליהם , אז תיקון אחד קטן , אני עדיין לא מטופלת אצל פסיכיאטר , רק קבלתי הפניה , למרות שהמליצו לי ללכת , אני עדין מהססת , ויש לי כרגע רק מטפלת פרטנית ממרכז לנפגעות ...... , וכן , יש לי רצון גדול לגלות מי אני כמו שאת אומרת , בלי מסכות , וברור שיש לי אמונה , אחרת לא הייתי בטיפול , ולא הייתי כאן . ובקשר לשיחה עם אמי , אז כן , לאחר המון שנים כן נסיתי לשוחח איתה על התגובה שלה , ונחשי מה ...... , היא הכחישה מכל וכל את התגובה ועוד הוסיפה שבכלל לא ידעה על האונס , בכלל אמי חיה את חייה בהכחשה מתמדת , היא לא מסוגלת להבין או להתמודד עם החיים שלה , תמיד אני הייתי זו שצריכה לסדר בשבילה את הכל , כל מה שמענין אותה זה שיהיה לה שקט נפשי , שקט בבית , ומי אחראי על זה אם לא אני , וכל האמצעים כשרים כדי להשיג את המטרה ,ובמקרה הזה אני תמיד הייתי אמצעי בר השגה ונוח , תמיד בהישג יד , מרגיז אותי , כתבתי קודם תשובה וההודעה לא עברה , והיו שם עוד דברים שכבר הספקתי לשכוח , טוב , לא נורא , יהיה בפעם אחרת , שיהיה לך ערב נעים

22/02/2006 | 14:33 | מאת:

חלילה לא מפריע לי מה שאת כותבת. חלילה וחס. גם אם זה גורם לי לחשוב ולהיזכר זה הכי בסדר בעולם ובכלל, אני מודה לך על כך. רק על דבר אחד אודה... לא נעים לי לקרוא לך מוטרדת... אני הייתי שמחה אם היית בוחרת לעצמך כינוי אחר. מה דעתך ? מדוע את מהססת לגשת לפסיכאטר ? האם בגלל הקונוטציות ? מה דעתך למשל על טיפול אלטרנטיבי ו/או רוחני כזה או אחר ? ישנם מטפלים ו/או סדנאות מעולות שיכולות לעשות לך רק טוב. אם את אוהבת לקרוא ומסוגלת לעבודה עצמית אשמח מאוד להמליץ לך על אי אלו ספרים ובמיוחד על ספר מסוים שלי עזר עד מאוד. אמא שלך... הכי פשוט זה לאמר לך לשחרר אותה. לסלוח לה. אבל זה פשוט מדי, אי אפשר להגיד טוב אמא אני סולחת לך ודי. אני מרגישה כי קטונתי לעזור לך ולאמר לך מה לעשות בתחום זה אבל אני כל כך רוצה להיות בשבילך. להקשיב, לתמוך ואולי מתוך זה גם יגיעו לי הרעיונות. אני חושבת על אמא שלי. אמא שלי הכל כך יקרה. שאני כל כך אוהבת אותה. שתמיד נתנה לי כל מה שאני רוצה עוד לפני שביקשתי, על אמא שלי שמגיל כלום אני בעצם הייתי אמא שלה. וכאן קבור הכלב ובגדול. טיפ קטן ממני תמיד כשאני כותבת אז רגע לפני השליחה אני עושה CTRL A ואז עכבר ימני "העתק" וכך שומרת על ההודעה למקרה של חס וחלילה. אין חכם כבעל ניסיון :)

22/02/2006 | 17:15 | מאת: מוטרדת

אסנת יקרה נענית לאתגר , איזה שם אחר נראה לך מתאים , ? על מה את חושבת ? ההיסוס שלי מלגשת לפסיכיאטר בא רק מהמקום שכבר הייתי שם ........ ולא בדיוק נשארו לי זכרונות נעימים מהפסיכיאטרית שטיפלה בי אז , היא התנהגה כמי שעושה עמי חסד , ולא כמי שזו העבודה שלה , כזה מלמעלה , ןהיה די משפיל , הייתי מתה ללכת לטיפול רוחני , או כל טיפול אחר מאלה שהצעת אבל יש לי חור בתקציב , אז לא מתאפשר , ולקרא אני מאוד אוהבת כך שזו אולי כן יכולה להיות אופציה ,צמליצי לי על הספר . ואמא שלי זה בכלל סיפור בפני עצמו , ואני מבינה שיש לך איזשהוא מושג על מה אני מדברת , אך זה לבטח לא הסיפור שלי ,ואני לא מתכוונת היום לדבר עליה , לא בגלל שלא נוח לי , אלה מתוך מחשבה שעוד יהיו לי מספיק הזדמנויות כן לעשות זאת ,ודבר אחרון , תודה על הטיפ . מ....., מה הצעתך