פניה לכולם- הצעות לארוחה רומנטית

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/02/2006 | 17:00 | מאת: תודה

היי הבעיה שלי קצת שונה אני רוצה להכין לבן זוגי ארוחה רומנטית ואין לי שמץ של מושג מה כדאי ואיך מה גם שזו הפעם הראשונה שאני אכין אשמח לקבל הצעות! גברים ונשים! תודה! :-)

22/02/2006 | 09:22 | מאת: שירה

שאלה מאוד חמודה אבל חסרה אינפורמציה מאוד מהותית - מה אוהב האיש המדובר ? אם תכיני לו עוף צלוי, נניח, והוא בכלל צמחוני - - - קצת פספסת את הרעיון של הארוחה... כנ"ל אם תקדישי ותשקיעי באוכל סיני ומסתבר שהוא שונא אוכל סיני... חשוב להתאים את המתנה לאיש שלו אנחנו מייעדים את המתנה, והלא הרעיון כאן הוא להעניק את הארוחה כסוג של מתנה לאיש שאת אוהבת. אם תכתבי מה הוא אוהב לאכול אוכל לנסות להציע. אגב, לגבי המונח "ארוחה רומנטית" - התוכן של הארוחה המוצעת הרבה פחות חשוב לטעמי מכל מה שמסביב. כלומר - גם סנדוויצ'ים ושתיה קלה יכולים בהחלט להיחשב כארוחה רומנטית ,הכל תלוי ב"תפאורה" שמסביב... אז אם זו הפעם הראשונה שאת ממש מכינה ארוחה לא הייתי מציעה לך להתחיל בגדול מדי, כי מרוב הכנות ותכנונים ומאמצים לא יישאר לך זמן פנוי ליהנות... :-) התחילי בקטן, השקיעי בצורת ההגשה ופחות בבישולים עצמם, אפשר להשיג רומנטיקה גם בלי ארוחה של 7 מנות...!

22/02/2006 | 14:53 | מאת:

את כזו כפרה שחבל על הזמן ! אני פשוט אוהבת אותך הכי פשוט ונקי שרק אפשר.

22/02/2006 | 14:28 | מאת:

שלום וברוכה הבאה למעגל שלנו ספרי קצת כדי שנוכל לעזור לך - מה הוא אוהב לאכול ? על מה חשבת ? מה התקציב ? האם בבית או אולי בחוץ ? בל נשכח שהאוכל מאוד חשוב אבל גם ה"מסביב" מאוד חשוב - כלים יפים, נרות, פרחים, סידור כללי של השולחן וכמובן מה שאת לובשת. כמה שיותר סקסי יותר רומנטי ! לא שווה להכין ארוחת ערב מפוארת ורומנטית ולהתיישב עם טרנינג :)

23/02/2006 | 10:01 | מאת: תודה

וואיי וואיי וואי! סיפור, הא? טוב, נראה לי שהבנתי איך נדרש לתכנן אז ככה: פטריות אוכל בריאות מקס' 2 מנות וסלטים מקס' 200 ש"ח מוקצבים בבית שלו נו... אז מה ללבוש? חחח סתם, סתם... בקשר לזה אסתדר בעצמי ;-) אשמח לקבל הצעות לאוכל ומתכונים!