לאסנת נועה וכל הבנות....

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

22/06/2005 | 22:31 | מאת: אביבית

מה שלומכן יקירותי? אני מקוה שאתן בסדר, מלאות באנרגיות חיוביות ואתן רגועות ושלוות. ולך נועה, יקירתי, את מלאת חן בכל מילותייך, אני כבר לא יכולה ממש להבדיל בינך ובין אסנת, שתייכן מלאות בחיוביות מדהימה לחיים, וכל מילותיכן שוות זהב. לך נועה, שוב אני מאחלת את כל הטוב שבעולם - את תקבלי רק את הטוב, למעשה את הכי טוב שיש - כי מגיע לך. באהבה גדולה ובאור חיובי - שולחת לכן את ברכתי. אביבית.

23/06/2005 | 08:35 | מאת:

שלומי חביב ונעים... לשם שינוי אני לא עובדת היום ומחר כך שאני סופסוף ממלאה חוסרים בתפקוד של הבית שלי :) היום יש לי יום גדוש ועמוס במיוחד עם המון סידורים ואחה"צ מעין (הבת שלי) ואנוכי נוסעות לפארק הירקון לחגיגת ספרים. איזה כיף ! תודה על המחמאות ועל הברכות. אני חושבת שראיה חיובית מביאה לפנימיות חיובית וזו הדרך בה אני משתדלת לפסוע בכל מאודי. אתמול מצאתי את עצמי יושבת עם בעלי בגינתנו, הדלקתי כמה נרות וקטורת (בגלל היתושים) וניהלנו שיחה נפלאה מלב אל לב על עבודתו, הצומת בה הוא נמצא ובכלל. אני מרגישה שהתמיכה באחר מעניקה לי המון. לא רק את הסיפוק האישי הפנימי של עזרה אלא גם מלמדת אותי... איך חברה אמרה לי ? תוך כדי כתיבה עולות לי מחשבות... כן. גם אצלי. תוך כתיבה, דיבור עולות מחשבות ותובנות נוספות. שיהא לך סופשבוע של קסם והפתעות אסנת :)

23/06/2005 | 22:54 | מאת: אביבית

אסנת היקרה, תודה על מילים קסומות ומעודדות שעושות כל כך הרבה בפורום המיוחד הזה. הצלחה ואושר בכל. נשתמע בהמשך. ברכות ובשורות טובות. אביבית.

23/06/2005 | 09:36 | מאת: נוע?ה

כל-כך תודה על התמיכה, הכנות, האמיתיות והאכפתיות. אני מרגישה שהתמיכה באה מתוך הלב, מתוך אהבה, וזה עושה לי כוח. מרגישה את הלתת. וזה כל-כך כיף לקבל ככה. רואה את תשומת הלב שלך לפרטים הקטנים. ואני יודעת שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים. שיהיה לך הכי טוב בעולם, בכל אהבתי.

23/06/2005 | 22:56 | מאת: אביבית

נועה יקרה, תודה על תשומת הלב, ועל מילים חמות ומעודדות. רק טוב, ואושר, אהבה, בריאות והמון אור בכל פינה מעומק הלב. נשתמע בהמשך. אביבית.