מוטרדת יקרה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/02/2006 | 11:08 | מאת:

האם את כאן ? תני לנו סימן. שיהא לך יום נפלא ומאושר במיוחד יום מלא בהפתעות וריגושים קטנים כגדולים גם יחד אסנת.

21/02/2006 | 17:58 | מאת: מוטרדת

כן אני כאן , הגעתי לא מזמן מהעבודה , הכנתי לי כוס קפה , ונכנסתי לפורום , הקפה שלי התקרר בנתיים , ועישנתי כבר כמה סיגריות , והדמעות שלי עדיין זולגות רק מרוב התרגשות , מעולם לא חשבתי שיש מקום כזה חם ריגשית כמו בפורום הזה , איך הכל בא לכן כל-כך בטבעיות , בזרימה חופשית , כאלו , כאלו , אני אפילו לא מוצאת את המילים מרוב התרגשות , אין ספק שלשירה יש כישרון כתיבה והבעה יוצאים מהכלל , טוב בזב נוכחתי כבר אתמול ,והיא מספרת על כתיבת שירים , על סיפורים , על יומנים , זה לקח אותי כמה שנים טובות אחורה , לזמנים שגם אני חטאתי בכתיבה , מגיל מאוד צעיר כתבתי ליומני היקר ,וסיפרתי לו כמה רע היה לי , ובגיל יותר מבוגר כשכבר הייתי אמא לשני הגוזלים הנהדרים שלי , השלישי הגיע יותר מאוחר , הייתי יושבת כל ערב איתם בחדר ומספרת להם סיפור לפני השינה , לא מתוך ספר , לא מתוך קלטת , הייתי מפליגה על גבי הדימיון , דימיון הילדות שלי , ומספרת עך נסיכים ונסיכות אגדתיים ,וכל מה שהדמיון העשיר שלי יצר , והם אהבו את הסיפורים , הבעיה התחילה כשהם ביקשו לספר להם שוב סיפור שהמצאתי , ולא תמיד זכרתי מה היה , הם היו מתקנים לי את הטעויות , ואז ישבתי והתחלתי לכתוב את כל הסיפורים האלה במחברת , צברתי כ-120- סיפורים , וכבר חשבתי לגשת למו"ל , אך לצערי היתה פריצה לביתי , ועם כל השלל , גם הסיפורים נעלמו ,לא הצלחתי לשחזר אותם , ועכשיו אסנת יקרה את שואלת , אם הייתי מקבלת מכתב ממי הייתי רוצה לקבל , שאלה קשה מאוד ,אני יודעת שלא אוכל לקבל מכתב מאף אחד מאותם אלה שפגעו בי ומבקשים ממני סליחה ,כולל את הורי , וכמובן לא מבעלה של אמי , אבל כן מצא חן בעיני הרעיון של לקבל מכתב למשל מסבי עליו השלום , שאותו אהבתי כל-כך , שאומר לי שהוא שומר עלי ועל בני ביתי , או למשל מכתב על זכיה גדולה של כסף , זה אף פעם לא מזיק נכון ?..או אפילו מכתב מהבנק שמבטל לאלתר את כל החובות שלי והמינוס בחשבון ,מה אכפת לחלום ???.. על זה עדין לא גובים מיסים ולא היטלים , אני מוכרחה לומר , שאתמול היה יום בלתי נשכח מבחינתי פה בפורום , אסנת האם קראת את כל התשובות שכתבתי בשרשור עד למטה ??? אז בנתיים אני פה , עד שבני יבוא ויבקש להכנס למחשב , אנו חולקים בערך את הזמן למרות שלפעמים אני קצת גונבת לו מהזמן , אז שיהיה ערב נעים לכולן