במה לעסוק?

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

08/02/2006 | 16:45 | מאת: דשה

היי! אני מודעת ליכולות שלי ולכישורים שלי אבל לא מצליחה להחליט או יותר נכון למצוא תחום עיסוק מוגדר אשר יאפשר לי לבטא את היכולות שלי והכישורים שלי. איך אוכל למצוא את הפיתרון/ התשובה? תודה:)

09/02/2006 | 16:47 | מאת: ל

יש באוניברסיטת חיפה יחידה לייעוץ והכוון תעסוקתי-מקצועי-לימודי. אם זה מתאים לך, יש מכון דומה בירושלים, מכון הדסה . במקומות מעין אלו יכולים לתת עצה, לעיתים זה יעיל ומועיל, בכל אופן זה לא יכול להזיק לדעתי. אבל זה עולה כסף...