עצה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

02/02/2006 | 07:39 | מאת: תותית

שלום לכם אני אמא חד הורית לשלושה ילדים מקסימים הקטן בן 5 והגדולה בת 11 עובדת ביותר ממשרה מלאה. ואני מודה ומתוודה כי לאחרונה כוחותי מתחילים להדלדל. אין זמן לשום דבר חוץ מאשר לחיות את החיים השוטפים ולאחרונה אני מגלה כי עייפות החומר מתחילה להשתלט עלי. יש משהו שיודע איך להתמודד עם המצב? האם יש עוד משהו שנמצא במצבי ויש לו רעיונות איך לאגור כוחות וסבלנות? תודה תותית

02/02/2006 | 10:27 | מאת:

בוקר אור תותית וברוכה הבאה למעגל שלנו. ראשית אני מבקשת לציין בפנייך את הערכתי הכל כך גדולה כלפייך. יישר כח ! אם חד הורית זה קשה ובכלל ועוד לשלושה ילדים קטנים בפרט. מה דעתך למצוא לעצמך סידור כזה שערב אחד בשבוע את מקדישה לעצמך ורק לעצמך ? ערב מיוחד שבו תעשי ככל העולה על רוחך ולא רק בבחינת עשיה. אלא גם סתם לנוח וליהנות מן השקט עם עצמך. מה דעתך ?

02/02/2006 | 10:56 | מאת: תותית

תודה רבה על תגובתך אוסנת אולי זו השגרה, אולי זו העצלנות, אולי זה כי אני גרה בסוף העולם שמאלה אי שם בין הרים וגבעות, אולי זו העייפות, אולי זה הצד הכלכלי........ אך אני מודה ומתוודה שלמרות הצורך אין בי כח........... ועם זאת מי שאינו רוצה לעזור לעצמו אי אפשר לעזור לו. אני יודעת שאת צודק ואנסה לאמץ לי את עצתך, אולי לא אחת לשבוע אך לפחות אחת לשבועיים.......או משהו כזה. אני חייבת להתחיל לעשות משהו לעצמי שרק נעלה ונצמח תות