פורקן

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

23/01/2006 | 18:07 | מאת: רוני

שלום למה גברים מרגישים צורך יותר לקיים יחסים מאשר נשים(אין יום שחברי לא רוצה סקס) זה מקשה. תודה

24/01/2006 | 09:05 | מאת:

בוקר אור וברוכה הבאה למעגל שלנו :) לטעמי אי אפשר לעשות הכללות. ישנן נשים אשר גם הן רוצות מין בכל יום ואף יותר מפעם אחת ביום ויש גברים שאינם זקוקים לזה כל יום... מדוע הצורך של בן זוגך במין בכל יום מקשה עליך ?

24/01/2006 | 23:20 | מאת: טל

לפעמים עייפים מאוד מהיום ורצים לישון מה לעשות בכדי לא לפגוע בצד השני? תודה

24/01/2006 | 23:36 | מאת: רוני

אנו חברים ושומרים שימוש בקנדום פוגם בהנאה.לא מעוניינת לקחת גלולות. מה לעשות בכדי לא לפגוע?

25/01/2006 | 11:03 | מאת:

לשתף את בן הזוג בהבנה שאת עייפה ולא תמיד יש לך את החשק ו/או הכח ? יתרה מכך, בערב אנחנו מן הסתם כבר עייפים. מי אמר שחובה לעשות מין רק בשעות הערב ? מה עם במקלחת, או בשעות הערב המוקדמות ? יכול להיות מעניין/מרענן וכייפי במיוחד :)