פסטיבל נשים - מה דעתכן ?

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

22/01/2006 | 07:34 | מאת:

בוקר של אור לכולנו המדינה שלנו אט אט מוצפת ב פסטיבלים מסוגים שונים ומגוונים ובעיקר בנושאי מיסטיקה ורוחניות. מכירות את "תמיד רציתי אבל לא יצא לי ?" או. בדיוק אני :) תמיד רציתי ללכת לפסטיבל כזה או אחר ואף פעם "לא יצא לי". שבוע הבא יוצא לי ! אני מתארחת בפסטיבל תפארת בזכרון יעקב ומשלבת הרצאות/פעילות שלי ואני כל כך מתרגשת !! שלושה ימים של הרצאות, מעגלים, פעילויות, הנאות והכל הכל על טהרת הנשים בלבד ! נוסיף לכך שחברה שלי הטובה גרה בזכרון יעקב והשמחה ממש גדולה :) מצרפת לכן קישור במידה ומעניין לכן ואולי תרצו גם אתן שיהא שבוע מאושר במיוחד לכולנו אסנת :) http://www.adama.ws/nashim.htm

22/01/2006 | 13:46 | מאת: ב.ג

אסנת שלום קראתי על הפסטיבל, לצערי אין לי אפשרות להשתתף עם הקטנטינים שלי. יש אפשרות להשתתף בהרצאה אחת בלבד? תודה שבוע טוב

22/01/2006 | 15:18 | מאת:

תקראי בלינק שצירפתי. יש שם את כל הפרטים וכן מחירים. יהיה נהדר אם תבואי ואוכל לראות אותך הקפה עלי :)