לשירה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

13/01/2006 | 10:35 | מאת: ב.ג

שירה שלום, איך מתקדם עם מעבר הדירה? הבלאגן מאחורייך כבר? סופ"ש נעים וחמים

13/01/2006 | 19:10 | מאת: שירה

האמת שהיה יום נוראי באופן יוצא דופן (יום שישי השלוש-עשרה.... צפוי או לא צפוי ?) אבל הוא מאחוריי, נכנסתי הביתה (לביתו של בן הזוג, זאת אומרת) רק לא מזמן כשאני מותשת לחלוטין. כל מה שאני מייחלת לו כרגע זו מקלחת חמה ומיטה נעימה ורכה. נראה לי שתוך שעה אני כבר אהיה עסוקה בשינה עמוקה.... מחר עוד יום נוסף של סידורים, מקווה שעד מחר בערב מעוני החדש כבר יקבל צורה של מקום שנעים להיות בו. מתגעגעת מאוד לפינה משלי, מרגישה קצת כמו צב ללא הבית כרגע... :-) ומה שלומך את ? איך עבר השבוע לאחר סופהשבוע הנפלא שעבר ? האם את מרגישה איזה שהוא שינוי לטובה בעקבות סופהשבוע האחרון ? שתהיה לך שבת נהדרת שירה

15/01/2006 | 15:02 | מאת: ב.ג

שירה הי מקווה שהכל בסדר עם הדירה. שלומי בסדר, אני מרגישה טוב אחרי הסופ"ש, לא היה שינוי כלשהוא, עשינו כייף (אפילו התגעגעתי לאוירה שהיתה), אני מרגישה שהשינוי לטובה או לרעה תלוי רק בי. אם אני מחליטה לשים את הענין בצד אז אני נהנת וכייף כמו בעבר, כשאני נזכרת אני קצת מדוכדכאת. אז החלטתי לעשות יותר דברים בשביל עצמי, להעריך את עצמי ולהנות בחיים - יש לי ממה. (עד לדכדוך הבא.....) תודה שירה שבוע טוב