בוקר טוב

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

08/01/2006 | 10:22 | מאת: ב.ג

בוקר טוב היה סוף שבוע מהנה ביותר, השקט, היכולת לקרוא עיתון ולשתות נס קפה בלי שיפריעו לי (בכי של התינוקת,להכין חלב, להחליף טיטול, להביא לשתות, להביא לשרותים, להפריד כוחות, לעשות פזלים....) היה בדיוק במקום, הרגשתי שהיתי צריכה את זה הרבה זמן! היו הרבה פינוקים מצד שנינו.., הינו במסעדות, טילנו ברגל, דיברנו והכל באוירה חיובית,חמה ואוהבת. צריך לאמץ את זה קצת יותר מפעם בשנתיים. רעיון טוב של בעלי, פעם בחודש-חודש וחצי להביא את הילדודס לאמא שלו ביום שישי בצהרים, ולחזור הביתה (בית מלון לא עומד לידו בכלל) לנוח צהרים, לקרוא עיתון של שישי אחה"צ בלי הפרעות, לאכול ארוחה רומנטית ושקטה, ובבוקר לקחת את הילדים, נראה לי לא רע בכלל. (חמותי מוכנה לשלם לי כסף (כמובן בצחוק) רק שאביא לה את הנכדים) מקוה שבאמת נממש את זה מדי פעם בינתיים שיהיה שבוע טוב לכולכן ב.ג

08/01/2006 | 10:44 | מאת:

תענוג לקרוא את ד ברייך ולהבין שנהנית. אפשר ממש לחוש את השלווה וההנאה שחווית במהלך הסופשבוע. ההצעה של בעלך נפלאה ומניסיון אני ממליצה לך בחום רב ליישם אותה. אצלנו אחת לחודש לערך הבת שלי עושה סופשבוע אצל סבתא שלה (מרצון הדדי של שתיהן) ואנחנו עושים לנו סופשבוע בבית. שיהא שבוע נפלא ובשורות טובות אסנת.

08/01/2006 | 11:05 | מאת: שירה

איזה כ-י-ף לקרוא שנהניתם ! אני ממש שמחה עבור שניכם, ומצטרפת בחום לרעיון לעשות שישי שקט ורגוע של שניכם בלי הילדים, ולא לחכות שנתיים בין חופשונת של סופשבוע אחת לשניה... שמתי לב, בעיקר לאחרונה בשל הלחץ של התקופה האחרונה, ששגרת היומיום עלולה לבלוע אותנו ומבלי שנשים לב, יוצא שאני מבלה עם האדם שאני הכי אוהבת בעולם "זמן איכות" של חצי שעה בקושי, וגם זה כשאני מותשת משאר טרדות החיים והעיניים נעצמות כמעט מאליהן... הסתובבתי מאוד מתוסכלת מכך במשך תקופה, עד שהחלטתי שאסור לוותר על הזמן האיכותי ביחד, ושצריך לפנות לו מקום במיוחד - כי זה לא יקרה מעצמו, סדר היום לא ישאיר לי "חלונות ריקים" אלא אם כן אשתדל ליצור כאלה. החלטנו על ערב קבוע בשבוע שהוא רק שלנו, מוקדש אך ורק לעצמנו, וזה בנוסף לשישבת שהחלטנו להוסיף פעילויות משותפות לשנינו. בקיצור - אם לא ניקח את הזמן שלנו בידינו ונחליט איך אנחנו מחלקים אותו - כפי הנראה שהוא "ייבלע" בפעילויות החיים השגרתיות והלא-כל-כך מהנות... שיהיה שבוע טוב לכולנו עם בשורות טובות ואופטימיות שירה