גילה (או מילי??????)

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

07/01/2006 | 20:19 | מאת: ריקי

מה הבעיה שלך?

08/01/2006 | 10:37 | מאת:

מילי, גילה ועוד כינויים אחרים עזבי מתוקה לצערי התדיינות שכזו היא בבחינת טחינת מים.

10/01/2006 | 09:08 | מאת: גילה

טוב תודה, אני במצב נהדר ובמצב-רוח נפלא, אבל לעומת זאת ברור שלך יש בעיה.

10/01/2006 | 13:33 | מאת: ריקי

לא זכור לי שהצגתי איזושהי בעיה וגם אם כן - זה בדיוק המקום והפורום שהייתי פונה אליו להתייעץ. כל אחת מקסימה בדרכה ואיכפתית. הפורום הזה כל כך מצא חן בעיני, שאני נכנסת מס' פעמים ביום. אפילו ב.ג. שהצטרפה לקבלת ייעוץ, הפכה למייעצת לא רעה בכלל.אהבתי מאד לקרוא את תשובתה אתמול לבחורה שפנתה לגבי הבת שלה וגם קודם היא כתבה משהו נחמד לאסנת. אני חושבת שכבר כתבתי לך שאהבתי לקרוא גם את דברייך. מאד אהבתי. אני מציעה שתחזרי לייעץ לבנות מכל הלב כמו שאת יודעת ותוותרי על ההתנצחויות. מה דעתך? ריקי