אי התפתחות

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

07/01/2006 | 12:42 | מאת: בת 16 וחצי

שלום.. אני לא ממש לפנות עם השאלה שלי אז אם תוכלי לענות או לפנות אותי למקום אחר אני שמח,הבעיה שלי היא כזאת: אני בת 16 וחצי ופעם ראשונה קבלתי מחזור בגיל 13 שאז גם התחילו להתפתח השדיים שלי אבל אחרי כמה זמן אולי פחות מחצי שנה הם הפסיקו להתפתח ומאז הם לא השתנו פניתי לרופא ועשו לי בדיקת דם של ההורמונים והתוצאות היו טובות וגם גנקולוגית בדקה אותי ולא מצאה שום דבר. בכל מקרה האם יש מצב שמשהו אחר גרם לתופעה הזאת?אשמח אם תענו לי.. תודה

07/01/2006 | 18:46 | מאת: שירה

שלום לך בת 16 וחצי אם בדק אותך רופא וביצע בדיקות דם הורמונליות, וגם רופאת נשים בדקה אותך וכל התוצאות היו בגדר הנורמה - אפשר להניח שאין שום בעיה ושהחזה שלך פשוט סיים לצמוח. כנראה שתצטרכי ללמוד לקבל (ובתקווה גם לאהוב) את הגוף שלך כפי שהוא, כולל גודל השדיים, ובמידה וממש לא תצליחי - קיימות אפשרויות ניתוחיות להגדלת השדיים אבל גילך עדיין צעיר מדי, אז הייתי ממליצה לך לחכות כמה שנים ולראות איך את מרגישה בקשר לגופך. גלולות למניעת הריון יכולות לפעמים להגדיל מעט (ממש מעט !) את השדיים, אבל לא באופן משמעותי במיוחד. שירה

08/01/2006 | 00:59 | מאת: א.ת

בת 16 וחצי שלום, טוב לשמוע שכל הבדיקות שעשית תקינות. אני חושבת שכדאי שתשאלי את הרופאים שבדקו אותך, מה צפוי עוד מבחינת התפתחות השדיים. לדעתי ומנסיוני האישי, אבל אני לא רופאה, בהחלט יכולים להיות עוד שינויים., יש כמה פורומים שכדאי לך לשאול גם שם - הגוף בגיל ההתבגרות - http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2224-14768,00.html וגם כאן - http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2216-12316,00.html וגם כאן -http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/277 בהצלחה

08/01/2006 | 10:36 | מאת:

בוקר אור בת 16.5 לא נותר לי אלא להצטרף אל חברותיי. עשית את כל שצריך ועברת את הבדיקות ונודה על תקינותן. קבלי את עצמך כמו שאת יקירתי, הכי יפה ומושלמת שרק אפשר. אנחנו כאן בשבילך את מוזמנת להצטרף למעגל שלנו. בשורות טובות אסנת.