מחשבה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

05/01/2006 | 21:48 | מאת: שני

סתם כך ישבתי וחשבתי והתבוננתי בכל מיני פורומים והגעתי למסקנה שכשכותבים דברים קשים כלומר על בעיות קשות שיש לפעמים לאנשים בחיים אנשים נרתעים או שאין להם תשובה אז פשוט מתעלמים ולא עונים, ולדברים שמחים אנשים תמיד נענים עונים ומשתתפים, אבל דוקא זה חבל כי אולי דווקא התמיכה הקטנה הזאת של איזשוהי תגובה מצד מישהו שאינך מכיר יכולה לעזות כל כך הרבה טוב לאדם שצריך את תשומת הלב הזאת, מה דעתכן?

06/01/2006 | 08:23 | מאת:

בוקר אור שני אני לא ממש מסכימה איתך אני משתתפת באי אלו פורומים ולהיפך, מגלה תמיכה מדהימה כאשר אדם כותב משהו אשר קשה לו עמו. האם כתבת משהו היכן שהוא וחשת שאין לך מענה ?

06/01/2006 | 09:36 | מאת: ב.ג

שני שלום לך, אני חושבת שאת טועה, אני הבאתי כאן את סיפורי הקשה (לא יודעת אם עקבת) , סיפרתי בגלוי ובפתיחות את מה שעבר ושעובר עליי ואני חייבת להגיד - בלב שלם - הבנות פה עזרו לי מ א ו ד : להסתכל פנימה ולחשוב, להסתכל על החיים קצת אחרת (יחסית אליי), לאהוב, לאהוב את מה שאני עושה, לראות קדימה...... פשוט נחשפתי לתהליך עצמי מסוים שעושה לי טוב, לפעמים גם לא טוב אבל אני משתפת והתגובות,ההערות וההארות עוזרות לי! יש דברים שאני לוקחת איתי בגדול, יש דברים שגורמים לי לחשוב עליהם וגם יש דברים שלא כלכך מתאימים, החשוב לדעתי, לקחת את מה שעושה טוב ואת מה שיעשה טוב, אוהבת אותכם בנות את כולכן.

06/01/2006 | 10:58 | מאת: שירה

הי שני ! לא יודעת אם את מדברת על מקרה ספציפי שקרה לך אבל אני חושבת שאולי צריך להתאים את הציפיות לסוג הפורום. למה אני מתכוונת - אם את נכנסת לתוך פורום רפואי שעוסק רק בשאלות ותשובות ספציפיות, אז יתכן שתזכי לפחות תמיכה כי לא לכך הפורום מיועד. פורום רפואי מטבעו אמור לתת מענה רפואי ופחות תמיכה נפשית. מצד שני, יש כאן פורומים (וגם באתרים אחרים) שכל המטרה שלהם היא "תמיכה", ומשום כך הם אידיאליים דווקא כדי לשפוך את הלב ולספר ולשתף במצבים קשים. שוב, לא יודעת אם את מדברת סתם באופן כללי או שיש לך משהו על הלב שאת רוצה להוריד ולחלוק עם מישהו ואם זה המצב - נראה לי שכדאי לך לנסות כי אין לי ספק שתקבלי כאן תמיכה ונסיון לעזור ולסייע. נסי, מה יש לך להפסיד...? שתהיה שבת נהדרת שירה