הרגשה טובה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

04/01/2006 | 10:58 | מאת:

מכירות את זה שאתן מתחבטות בדבר מה מסוים ופתאום כאילו משום מקום מגיע משהו שאתן מרגישות שזה זה ? ואז יש לכן תחושה כזו טובה, של הקלה, של רגיעה. זה בדיוק מה שקרה לפני לפני כשעה. אני כבר חודשים מתחבטת בקשר לאתר שלי וקידומו. פתאום האתר שלי לא מספק אותי. אני מרגישה שהמתכונת שלו לא נכונה ולא מתאימה לי עוד. והתחבטתי המון. כל כך קשה לבחור משפע בוני האתרים שקיימים בשוק. שלא נדבר על ההוצאה הכלכלית הלא מבוטלת הכרוכה בכך. והנה הבוקר במסגרת חיפושים שלי ושאלה שהעלתי באחד הפורומים נתקלתי באישה מדהימה שנתנה לי את התחושה הכי טובה שרק אפשר. ועוד לא סגרתי איתה כלום. רק פגישה בשבוע הבא. אבל מרגיש לי הכי נכון והכי טוב שבעולם. איזה כיף !

04/01/2006 | 13:25 | מאת: ב.ג

אסנת הי שמחה בשבילך על ההרגשה הטובה, לא ידעתי שיש לך אתר, חיפשתי ומצאתי , יש כלכך הרבה מה לקרוא ורק בגוגל יש 24800 מקומות שבו השם שלך מוזכר לא יאמן. בגלל שאני מרגישה משהוא מיוחד לך ולמעגל הכן והאמיתי, החלטתי להעמיק קצת בקריאה של האתר, ואספר על חויותי בהמשך. תודה על החשיפה ב.ג

04/01/2006 | 13:32 | מאת: ב.ג

אסנת, אולי אני טועה אבל אני רואה שתמיד את מופיעה באתרים אחרים לא באתר רק שלך (אמא אדמה, תפוז,סטאר, הדרך למעלה....) יש אתר רק שלך?