שלום לכל החברות

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

02/01/2006 | 04:28 | מאת: ריקי

שלום לכולכן מקוה שהכל בסדר. שלום לרינה, חדשה במעגל הנחמד הזה ? מה שלומך ב.ג. יקרה? מילי יקרה - דוקא אהבתי את תשובותייך והתיחסותך בעבר. יש לך תמיד צד אחר משירה ואסנת. לא תמיד דיעה או התייחסות לדברים זהה בין שני אנשים וחבל שאת מתרגזת בשל כך אל תיעלמי. שתהיה שנה אזרחית טובה וחיובית לכולנו ובמיוחד לב.ג. היקרה ולרינה שעוברות תקופה לא קלה בחייהן. בריאות ואושר

02/01/2006 | 12:23 | מאת: ב.ג

ריקי הי, חסרת לי לאחרונה לא שמענו ממך ,טוב שחזרת! אני רואה שהשקמת קום, אפילו אני עם התינוקת לא כמה כלכך מוקדם. האמת שממילי מאוד נעלבתי - אמיתי - אבל אח"כ הבנתי כי לא צריך להיעלב מטיפשות של אחרים ועברתי הלאה. כייף לי מאוד שאת מתענינת, נראה כי אכפת לך, (תודה), אני בסך הכל בסדר, יש ימים כיפיים ומזכירים את העבר הכלכך טוב ויש ימים פחות כיפיים זה בד"כ ימים שהזכרונות מהבגידה חוזרים אליי. דווקא אתמול בעלי שם לב שלאחרונה אני לא רגיל והתעקש שאני אגיד לו מה קרה אז קצת דיברנו ואמרתי לו שאני לא רוצה לחזור אחורה אבל המחשבות מציקות לי, תגובתו היתה מפתיעה, מלאת פירגון ואהבה יחד עם התנצלות. (אסנת זה בהמשך לאומץ לדבר על זה בעיקבות שיחתנו האחרונה) אנו יוצאים לסופ"ש הקרוב לצימר משגע ללא ילדים והאמת שאני מחכה לזה כבר. לא יצאנו ה מ ו ן זמן ללא ילדים, אוירה אחרת של שקט, ג'קוזי , פינוק וקצת שינוי . יתכן ואנו לא יוצאים מספיק אפילו בערב לכוס קפה בחוץ , נראה לי אפשרי לאמץ את הרעיון (חמותי מקסימה וזמינה) מעריכה אותכם חברות יקרות ריקי-תודה

02/01/2006 | 18:25 | מאת:

רעיון מעולה לצאת שניכם יחד. רק אתם בלי הילדים. אם תרגישי נכון אולי כדאי שתעלי את הנושא... את זה שמציק לך. אבל רק אם תרגישי שזה נכון לך !

02/01/2006 | 20:05 | מאת: שירה

איזה רעיון נפלא, סופ"ש בצימר רומנטי !! אני חושבת שזה בדיוק מה שאתם שניכם זקוקים לו, זמן איכותי ושקט עם עצמכם, נסי להתמקד אך ורק בהנאה ובמחשבות נעימות. ממש סלקי מהראש כל רמז למחשבה מדכאת, בכל פעם כשאחת כזאת מאיימת להיכנס לך לתוך הראש. אני בטוחה שיהיה נפלא, אשמח לשמוע עדכונים לכשתחזרו כמובן רק טוב שירה

02/01/2006 | 18:26 | מאת:

נחמד לראותך כאן. אוהבת לקרוא אותך. אוהבת מאוד לקרוא גם את מילי רק חבל שהיא בוחרת להיעלב כאשר לא מסכימים עם דעתה. אבל אין מה לעשות, כל אחד ודרכו הוא. אשמח שתישארי כאן איתנו ערב נפלא לך ולכולנו אסנת

03/01/2006 | 09:52 | מאת: גילה

זה לא נראה כמו שמילי התרגזה לי זה לא נראה ככה, נראה יותר שפשוט שהיא הבינה שכמה שהיא מתאמצת משתדלת משקיעה וחושבת זה לא מקדם פה ולא מוביל פה לאף מקום. גם אני חשבתי שאתן לא מעריכות את הדברים וגם לא מבינות את מה שהיא אומרת ושבגלל זה היא לא צריכה להמשיך שאין צורך.

03/01/2006 | 11:22 | מאת:

לצערי אני לא זוכרת שכתבת במעגל ובכל זאת... גם אני מסכימה עם הטרחה הגדולה של מילי. היא באמת משקיעה והרבה מאוד אבל השאלה היא למה היא מצפה ואם היא מצפה - כפי שנראה - שכל אחת ואחת מאיתנו תקבל את דבריה ותשנה את דרכיה על פי עצותיה אז זה לא ריאלי ולא ייתכן... חבל שהיא בוחרת להיעלב ולהפסיק. אבל כאמור אני מכבדת בחירה של כל אחד ואחד בדיוק כמו שאני מכבדת את הדעה של כל אחת ואחת כאן במעגל.