שנה טובה !

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

30/12/2005 | 21:37 | מאת: שירה

אני יודעת שזה לא "יהודי" מצדי לאחל שנה טובה בשנה האזרחית אבל.... מה לעשות שרובנו כן משתמשים דווקא בספירה הזו של השנים ולא לפי לוח השנה העברי...? דווקא משום שאני עוברת מן סגירת מעגל בימים אלה של חיי, דווקא משום שאני עומדת בפתחה של תקופה חדשה, מרגשת וקצת מפחידה, דווקא משום שבהורוסקופ שלי הבטיחו לי שנה של שינויים מרגשים ומשמחים (יש !!) ודווקא משום שלאחרונה הועלו כאן בפורום נושאים הקשורים לשינויים כאלה ואחרים שדורשים הסתגלות גופנית ונפשית לא פשוטה, רציתי לנצל את ההזדמנות הזו, של או-טו-טו שנה חדשה (לאן ברחה לי שנת 2005 בלי ששמתי לב לכל הרוחות ??) ולאחל לכל משתתפות הפורום הזה, האקטיביות והסמויות, שנה נ-פ-ל-א-ה שנה של הגשמת מאוויים כמוסים וחלומות שאולי לא העזתן אפילו להודות שהם קיימים, שנה של הרבה אהבה וזוגיות טובה (ומציאת אהבה וזוגיות למי מאיתנו שאין), שנה של סליחה, שנה של נתינה וקבלה, שנה של סיפוק בכל תחום בחיים. שנה שהבלתי אפשרי יהפוך למציאות - אבל רק במובן החיובי כמובן... :-) שנה טובה טובה טובה שירה

31/12/2005 | 22:55 | מאת: רינה

תודה לך שירה על דברייך והאחולים שלך מרעננים ומזה במקום ועושים טוב לנשמה גם לך שתהייה שנה טובה וכל האיחולים האפשריים לכולנו ולכל עם ישראל אפילו שאני דתית בכל זאת זאת התחלה חדשה וזה תמיד טוב גם בשנה האזרחית, ושוב שיהי לך כל טוב שירה

01/01/2006 | 08:07 | מאת: ב.ג

שירה, תודה רבה רבה יום טוב, שבוע טוב, שנה טובה - שכל ההתחלות יהיו טובות ומבורכות ב.ג

01/01/2006 | 08:29 | מאת:

אני לא יודעת מה התאריך העברי היום - לשם כך אני צריכה לבדוק ביומן.... אבל בהחלט יודעת כמעט תמיד מה התאריך הלועזי ומכאן - שנה אזרחית נפלאה ונהדרת לכולנו ! אני יהודיה אבל המדינה שלי מתפקדת עפ"י התאריך הלועזי - מה יותר שנה טובה מכך ? שתהא לכולנו שנה נפלאה וטובה במיוחד. שנה של הגשמה, שגשוג וסיפוק. אסנת.