למילי ולכל הבנות הנפלאות

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

30/12/2005 | 10:14 | מאת:

בוקר של אור המעגל שלנו הינו מעגל של שיתוף ותמיכה. כל אחת ואחת מאיתנו מוזמנת להעלות את רגשותיה, מכאוביה, שמחותיה וכן את דעותיה הפרטיות. זהו מעגל וירטואלי, פורום. מכאן שכל אחת בוחרת לעצמה למה להתייחס, מה לקחת ומה לא לקחת. אני מבקשת בכל לשון של בקשה לשמור על לשון תרבותית ונקיה ! אין זה ייתכן כי במעגל שבו כולנו שוות זו לזו תנסה זו או אחרת לקחת את המושכות ולכפות את דעותיה על אחרות. היופי בדיון תרבותי הוא שלכל אחת ואחת יש את הדעה שלה וכל אחת ואחת בידיה זכות הבחירה מה לקחת ומה לאו. אני לא אסכים לכפיה ! אני מאוד מבקשת שתקחו זאת לתשומת לבכן. אנחנו כאן לתמוך ולא לחרחר מריבות חלילה. זו הזכות של כל אחת ואחת מאיתנו שלא להסכים עם חברתה. בסך הכל כל אחת מאיתנו היא אדם בוגר עם השקפת עולם משל עצמה ועם רצונות ויכולות משל עצמה. יש לנו את הזכות לנסות ולעזור אבל חלילה לא לכפות ולחרחר מריבות ! אנא מכן בברכת סופשבוע מאושר לכולנו אסנת.

30/12/2005 | 10:40 | מאת:

אני מבקשת לשלוח לך מייל אבל לא רשמת את הכתובת שלך. אנא שלחי לי מייל ואשיב לך - אני מבקשת להסביר לך כמה דברים. [email protected] תודה :)

30/12/2005 | 10:41 | מאת: שירה

אין צורך לומר שאני מסכימה עם כל מילה ומילה, כמובן... :-) יש יום מקסים בחוץ, כזה שמעורר חשק לצאת ולספוג את השמיים ואת הנוף ולמלא את הריאות באוויר נקי. אני מאחלת לכולנו סופשבוע של שקט ושלווה, של פעילויות מהנות ומענגות, ובעיקר מנוחה לגוף ולנפש. שירה

31/12/2005 | 09:12 | מאת:

כאמור אני לא אסכים ללשון לא תרבותית ולא נקיה במעגל שלנו. כל אחת ואחת מאיתנו מוזמנת לכתוב את שעל ליבה וגם אם מדובר בביקורת ו/או תגובה שלילית היא מוזמנת לעשות זאת בלשון תרבותית ונקיה. חן חן ושתהא שבת נעימה במיוחד.