שמחה גדולה +עצב קטן קטן

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

21/06/2005 | 20:25 | מאת: אופטימית האחת

עוד שבוע וחצי אני נוסעת להודו לחודש וחצי (וכמו שאתן מבינות זאת השמחה הגדולה) מצאתי יתרון בלהיות מורה ואני מנצלת את החופשה הארוכה שעומדת בפתח וטסה להודו. להתנתק מהכל - מהעובדה שאני לא ממש יודעת אם תהייה לי עבודה שאחזור ....את כל הדאגות אני משאירה מאחור. הכל חוץ מדבר אחד. מי מביא אותי לשדה תעופה - אבא. מי יחזיר אותי - אבא. כאן צריך לציין שאני מודה שיש מי שרוצה ועושה זאת באהבה...אבל....אני בחורה בת 28 והייתי רוצה שיעשה זאת בן זוג. רק שזה לא קיים כרגע. :( חבל.... סתם רציתי לשתף...ואני לא חלילה מתלוננת אני כולי בהתרגשות ושמחה, כל הזמן אני חושבת רק על זה..הודו...הודו...הודו... שיהיה לכן יום מקסים...

21/06/2005 | 23:19 | מאת: דגנית

סעי להודו בלי שום עצב השאירי את כל הדאגות מאחורייך... התסכלי קדימה ותהני מכל רגע בהודו המדהימה.. (ואם לא היית שם, רק תדעי שהמיין בזאר הוא המקום הכי מגעיל ומסריח בכל הודו, לא להבהל! כי גם שם מדהים!!) איזה כייף לך!!!!!!! ממני, שחזרתי מהודו לפני שבועיים וכל כך מתגעגעת!!!! דגנית

21/06/2005 | 23:22 | מאת: נוע?ה

ואולי תסריט אחר? אח, איזה אבא. אבא שלך ייקח אותך לשדה התעופה, וגם יחזיר אותך משם הביתה, בלי קשר לבן-זוג. אם היה לך בן-זוג, הוא היה נוסע איתך... אז כל הכבוד לאבא. ועניין הנסיעה ואבא, שניהם לא קשורים לעניין בן-הזוג, שזה קטע מסרט אחר. ונסיעה טובה.

21/06/2005 | 23:28 | מאת: דגנית

נועה.. צודקת... לשנות את התסריט בראש.. למשהו יפה יותר לא סתם אומרים להביט על העולם דרך עדשות ורודות... שמחה גדולה, אושר רב קדימה להודו.. איזה כייף לה... איזה כייף! ואולי על צלחת תאלי או על מומו טעים תמצאי את אותו אחד... שתאהבי לעד...

22/06/2005 | 12:19 | מאת:

הוצאת לי את המילים מהמקלדת... אורלי יקרה לי, אני מבינה שסין הוחלפה בהודו :) נועה כותבת כל כך נכון, שמחי על כך שיש לך אבא נפלא ונהדר שלוקח אותך ומחזיר אותך משדה התעופה. אני מבינה ויודעת את הכאב על החוסר בבן זוג. נסי להסתכל על חצי הכוס המלאה ולאו דווקא על החצי הריק. נסי להיזכר במסעו של השוטה וקחי את נסיעתך זו כתחילה של מסע. דמי עצמך כשוטה היוצא לדרך חדשה. נרגש, נלהב, אופטימי, לא יודע מה מצפה לו אבל מחכה לכך בשקיקה. איזה יופי הודו ! תהני ותבלי מתוקה :)

19/07/2005 | 12:31 | מאת: דנה

אני נוסעת לחופשה בקרוב ... הולכת להנות ... ולא מזמן רבתי עם החברה הכי טובה שהייתה לי... כמו אחות.. 24 שעות יחד.. היא נהייתה חלק ממני כבר ואני לא רואה את עצמי ממשיכה את החיים שלי בלעדייה.. הריב הזה נראה לי סופי מבין כל הריבים שהיו לנו! :(