איפה שירה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

28/12/2005 | 13:22 | מאת: ב.ג

מישהוא יודע איפה שירה? היא חסרה כאן. ב.ג

28/12/2005 | 14:04 | מאת: שירה

ב.ג. יקרה רק עכשיו הגעתי אל המחשב שלי בעבודה (ביומיים האחרונים עבדתי במקום אחר ממקומי הרגיל, הופרדתי באכזריות ממחשבי ושנינו חשנו געגועים עזים זה אל זו...) ימים עמוסים עוברים עלי באופן כללי, חיפושי דירה קדחתניים והרבה טרדות אחרות, אתמול בערב סופסוף מצאתי מקום שנראה מתאים מאוד, והבוקר הודיע לי בעל הבית שהמקום שלי אם אני עדיין רוצה (ואני רוצה !) כך שעכשיו אחרי שהדאגה בנוגע ל"איפה אגור" ירדה מהפרק, נותרה רק הדאגה ה ע נ ק י ת של המעבר עצמו. מעולם לא עברתי דירה בכוחות עצמי, עברתי כבר כמה וכמה דירות בחיי אבל תמיד זה היה עם בן זוג, וכעת אני לגמרי לבד וזה מפחיד ומאיים. אני יודעת שתהיה לי עזרה כמובן, אבל עדיין - לבד. תודה שחסרתי לך, אני אשתדל לקפוץ פה ושם בכל פעם כשאצליח לעצור את המירוץ ולנשום קצת... שיהיה המשך יום נעים שירה

28/12/2005 | 15:35 | מאת: ב.ג

שירה הי המון בהצלחה, לא רק במעבר לדירה החדשה (גם) - לדרך החדשה , לבד זה לא קל, חויתי זאת מספיק שנים בעבר. איתך, ב.ג

29/12/2005 | 09:04 | מאת:

בשורות נפלאות יקירתי ! כל כך שמחתי לקרוא שיהיה לך ים של הצלחה ואני מוכנה לבוא ולעזור לך בכל מה שרק תרצי - באמת ובתמים !