לרינה - בודדה

דיון מתוך פורום  צמיחה אישית ונשית - מעגל נשים

26/12/2005 | 11:54 | מאת: מילי

לרינה, קטע של דו-שיח לא שכיח, מתוך "שיחות עם אלוהים", מאת ניל דונאלד וולש. אל תרגישי נעזבת. אני תמיד איתך. אם יש לך שאלות – שאלות יומיומיות – ואני יודע שיש לך עוד עכשיו, ויהיו לך גם הלאה – דעי שאת יכולה לקרוא לי להשיב עליהן בעזרת ההליכה אחרי האינטואיציה. אינך זקוקה לצורה מסוימת. אין זו הדרך היחידה שבה את מדברת אל עצמך. הקשיבי לאמת שבנפשך. הקשיבי ברגשות שבליבך. הקשיבי בשקט שבינך לבין עצמך. שמעי אותי בכל מקום. בכל פעם שיש לך שאלה, דעי שכבר השבתי עליה. אחר-כך פקחי עינייך לעולמך ולסביבתך. תשובתך תימצא במאמר שכבר התפרסם, בסרט שכבר נעשה ( אני: גם ברדיו ובטלויזיה), בשיר שרק אתמול הולחן. במילים שעומד לומר לך אדם יקר לליבך. בליבו של ידיד יקר שאת עומדת לרכוש. האמת שלי ושלך היא בלחישת הרוח, בפכפוך הפלג, בנהמת הרעם, בטפיפת הגשם. זו תחושת האדמה, ניחוח החבצלת, חמימות השמש, קסמי הירח. (אני: גם בגינה או בעציצים שבבית ובמרפסת.) האמת שלי – העזרה המובטחת לך ביותר בעת הצורך – כבירה כמו שמי הלילה. פשוטה ונאמנה ללא עוררין כגרגורו של תינוק. קולה רם כהלמות לב פועם – והיא חרישית כנשימה שנושמים באחדות עמי. ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~

26/12/2005 | 19:06 | מאת: רינה

תודה מילי על העידוד שאני מאד זקוקה לו כל תשומת לב עוזרת אך למרות הכל לא הולך מה לעשות והחיים כל כך קשים ולפעמים יש חשק לברוח מהם ולעשות מעשה המילים יפות מאד אך לישם לפעמים זה נראה בלתי אפשרי במיוחד שאת בודדה ואין לך חברה ואין אוזן קשבת.

26/12/2005 | 21:28 | מאת: מילי

רינה, היי ואם אני אגיד לך שיש לך כאן אוזבת קשבת? את רק צריכה להגיד. האוזן הקשבת כאן. היא הפורום. אנחנו מחכות לך. ~~~~~~;